fbpx

APTOS HANDS-ON cu Dr. Murat Tsintsadze, la Clinica Statera

aptos starera

Ne-a făcut o deosebită plăcere să-l avem alături de noi pe domnul Dr. Murat Tsintsadze – Chirug Plastician – trainer certificat APTOS, pentru acest HANDS-ON minunat.

Cu această ocazie dorim să-i mulțumim și domnului Dr. Florin Juravle pentru găzduirea evenimentui în frumoasa sa clinică, Clinica Statera.

Despre domnul Dr. Murat Tsintsadze:

Dr. Murat Tsintsadze a absolvit Universitatea de Stat Shota Rustaveli din Batumi. A studiat la Universitatea Tehnică numită după Alexandru cel Mare, facultatea de kinetoterapie și medicină estetică, Salonic, Grecia. A obținut calificarea în Chirurgie Generală la Clinica Universitară Ludwig Maximilian din München. A absolvit rezidențiatul în chirurgie generală la Academia Medicală de Educație Postuniversitară Shupyk la Kiev. A obținut specializarea în chirurgie plastică la Academia Medicală de Educație Postuniversitară Shupyk din Kiev. Cursuri despre metode injectabile cu traineri internaționali. Șef al asociației de medici din Liga Tineretului Caucazian. Membru al Asociației Georgiane de Alergologie și Imunologie Clinică. A participat la diferite congrese naționale și internaționale (Croația, Grecia, Turcia, Egipt, Franța, Armenia, Azerbaidjan, Germania, Austria și altele).

Trainig APTOS - Fire Lifting

Pentru viitoare training-uri APTOS vă rugăm să ne sunați la numărul 0722 531 351 sau să completați formularul de mai jos.

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

    ?? Global Aesthetics - UNIC IMPORTATOR ȘI DISTRIBUITOR AptosThreads în România

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *