fbpx

Lansarea Oficială Fotona Lasers în România – The XIVth Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Congress

fotona lunch

Global Aesthetics are deosebita plăcere și onoare să vă invite la evenimentul de lansare al brandului de renume mondial Fotona Lasers în România, în cadrul congresului „The XIVth Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Congress”.

Congresul Anti-Aging va avea loc în perioada 06 -08 Mai 2022, la Ramada Park Hotel din București.

În cadrul acestui minunat eveniment, doctori din întreaga lume vor prezenta cele mai importante echipamente Fotona Lasers și aplicațiile lor în chirurgie, dermatologie, estetică și ginecologie.

Lectori Fotona lasers

Dr. César Arroyo

Dr. César Arroyo

Spania

Director Medical la Regenerative and Aesthetic Laser Unit în HM Mon-teprincipe Spital Madrid. Director Medical la Laser Unit în MIIT Clinic (Madrid, Spania). Proprietar al Institutului Laser Medico Gran Via (Bilbao, Spania). Director la BILAS Bilbao International Laser Academy.

Dr. Adrian Gaspar

Argentina

Specialist Obstetrică/Ginecologie, cosmetolog și Director Medical al Clinicii Medicale Espacio Gaspar Laser din Men-doza, Argentina, Președinte al SOLAGEF (Sociedad Latinoamericana de Ginecologia Estetica y Funcional).

Zdenko Vizintin

Slovenia

BSEE (Dipl.Ing.) MSc/MBA. În poziția sa actuală în compania Fotona, ca Director Medical al Programelor Laser, responsabil cu dezvoltarea aplicațiilor și ca Cercetător și Lector Expert pentru Laser and Health Academy (LA&HA).

Dr. Evgeny Skivka

Ucraina

Dermato-venerolog și Cosmetolog. Expert și Trainer independent în domeniul tehnologiilor Laser în Dermatologie și Cosmetologie. Moderator Cosmetologie Hardware la S-Congress. Fondator al centrului de formare.

Dr. Mihaela Vasilescu

România

Medic Senior în Obstetrică și Ginecologie cu o experiență de peste 20 de ani. Master Internațional în Biofizică Laser și Tehnologii Celulare.

Dr. Natasa Teovska Mitrevska

Dr. N.Teovska Mitrevska

Macedonia de Nord

Specialist Dermatolog în cadrul departamentul de dermatologie din Spitalul General ReMedika din Macedonia de Nord.

Dr.Jernej Kukovic

Slovenia

Consultant Dermato-venerolog, specializat în Medicina Laser, Dermato-oncologie și Dermato-chirurgie.

Dr. Bodgan Caraban

Dr. Bodgan Caraban

România

Medic Primar Chirurgie Plastică și Estetică, proprietarul clinici Diantus Estet – Constanta.

Persoană de contact pentru înregistrare: Dragos Moise +40 727 225 832

Descarcă programul complet al evenimentului

Solicită mai multe informații

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *