fbpx

Ofertă Fire Lifting Aptos – Summer 2022

aptos

Global Aesthetics are plăcerea și onoare să vă prezinte Oferta de Vară pentru Firele APTOS

*  Ofertă valabilă până la data de 15.09.2022

DESPRE FIRELE APTOS

Inovaţie

Istoria noastră numără peste două decenii de inovație și dezvoltare de produse. Metodele au fost inventate de chirurgul plastician georgian Dr. Marlen Sulamanidze și dezvoltate în continuare de fiii săi, chirurgii plastici, Dr. George Sulamanidze și Dr. Konstantin Sulamanidze. A fi în fruntea dezvoltării tehnologice ne-a ajutat să îndeplinim așteptările din ce în ce mai mari ale pacienților: timp minim de recuperare, rezultate imediate și naturale. Suntem mândri să îmbunătățim constant portofoliul nostru de produse inovatoare, lider în industrie.

Educaţie

Împărtășirea experienței și a cunoștințelor a fost întotdeauna un obiectiv principal pentru creatorii APTOS. Suntem mai mult decât produsele noastre – un ecosistem de centre de formare, materiale și oferte cu valoare adăugată a fost conceput pentru a sprijini medicii să ofere pacienților lor cele mai bune servicii. Experiența pe care am împărtășit-o cu medicii din întreaga lume a fost crucială pentru a ajuta fiecare pacient să se simtă mai bine și, ca rezultat, să arate mai bine.

Experienţă

De-a lungul istoriei noastre, calitatea a fost marca noastră comercială. Patrimoniul APTOS numără până la 30 de fire și peste 50 de metode partajate în întreaga lume prin parteneri de distribuție profesioniști selectați. Firele și metodele APTOS au obținut 18 brevete dintre care 8 sunt internaționale. Până în prezent, am adunat o comunitate de peste 10.000 de medici certificați în jurul APTOS. Fiind creatorii produsului de pionierat, ne-am îndeplinit în mod constant scopul de a fi un partener de încredere pentru practicienii din întreaga lume.

Misiunea și viziunea noastră

Create de medici pentru medici, firele și metodele APTOS au transformat medicina estetică încă de la începuturi. Anticipând tendințele tehnologice, ne îmbunătățim produsele pentru a face frumusețea și starea de bine accesibile și accesibile pentru mai mulți oameni.

APTOS definește viitorul medicinei estetice. Misiunea noastră este să îmbunătățim tehnologia până la punctul în care elimină complet posibilitatea erorii umane.

APTOS dispune de un portofoliu larg de fire, concepute special pentru diferite parți ale corpului.

OFERTA APTOS P

Pentru mai multe informații sau oferte, ne puteți contacta la nr: 0722 531 351

sau prin email la adresa: office@globalaesthetics.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *