fbpx

Aptos Masterclass De Pareză Facială cu Dr. Marlen Sulamanidze

masterclass 13 octombrie 2022

Global Aesthetics România are deosebita onoare de a vă invita la Masterclass-ul exclusiv de pareză facială cu fire Aptos condus de Dr. Marlen Sulamanidze.

Masterclass -ul va avea loc în data de 13 Octombrie 2022

Ora: 12:00 CET sau 14:00 GT

Link de înregistrare

Limbă eveniment: Engleza

Descriere masterclass

În cadrul acestui webinar, chirurgul plastician, Marlen Sulamanidze își va împărtăși experiența în tratarea ptozei pleoapelor superioare, prin utilizarea grefelor distanțiere.

Pe lângă partea teoretică, medicul va prezenta și o demonstrație live a procedurii, cu un caz interesant. Pacientul are 63 de ani. Plângerile sunt ptoza facială pe partea dreaptă, incapacitatea de a închide pleoapele și lăcrimarea ochilor.

Plângerile sunt ptoza facială pe partea stângă, incapacitatea de a închide pleoapele, lăcrimarea ochilor, vedere încețoșată la ochiul stâng și pierderea auzului la urechea stângă.

Operația a avut succes, neoplasmul a fost îndepărtat și s-a dovedit a fi nemalign. În timpul intervenției chirurgicale, nervul facial a fost afectat. A fost efectuată intervenția chirurgicală de reparare a nervului afectat și a explicat că nervul va fi reparat după exerciții.

Manifestările clinice sunt: ​​ptoza țesuturilor moi ale feței, unghiul drept al gurii, marginea dreaptă a pleoapei, ptoza terminației sprâncenelor, mișcare mimică nesemnificativa a pleoapei inferioare, buzele fiind deplasate spre stangă, activitatea mușchilor mimici se vede doar pe partea stângă.

Diagnostic: ptoza stângă a nervului facial, ptoza facială stânga, mișcare mimica nesemnificativă, marginea dreaptă a pleoapei, ptoza finală a sprâncenelor.

Procedurile planificate includ blefaroplastia pe partea stângă prin distanțier filetat, cantopexie, ridicare prin metoda Aptos.

De asemenea, dorim să oferim o reprezentare vizuală a modificărilor pe care le-am avut cu pacientul cu asimetria cauzată de paralizia facială. A făcut parte dintr-o serie de seminarii web: MASTERCLASS de Pareză Facială.

Pentru a ține pasul cu evoluția rezultatelor, vom oferi și o imagine a pacientului după câteva luni de procedură.

În timpul procedurii alături de firele Aptos s-au folosit și grefe de distanță, acestea sunt utilizate în multe condiții și sunt utile în repararea retracției oculare coborâte, ajută la închiderea mai bună a pleoapelor și, de asemenea, reduc iritația ochilor. Poziționarea firelor Aptos în țesutul subcutanat a dat fisiunii capacitatea de a ridica, fixa și crea un volum de țesut în zonele afectate.

Despre Dr. Marlen Sulamanidze

Dr. Marlen Sulamanidze este membru al Societății de chirurgi plasticieni, reconstructivi și estetici din Rusia, Georgia (GeoPRAS), ASPS (Societatea Americană a Chirurgilor Plasticieni), IPRAS, membru de onoare al Societății Naționale a Chirurgilor Esteticieni din Franța, președinte de onoare al societății japoneze de liposucție, membru al societății americane de dermatochirurgi.

A publicat peste 70 de lucrări științifice, dintre care 18 în cele mai importante reviste internaționale.

Dr. Sulamanidze deține 16 brevete și priorități de inventie pe chirurgia plastică, inclusiv 4 internaționale, precum Aptos Threads, Wire Scalpel, un nou implant pentru operații estetice, sutien reparator, metoda mamoplastiei, metoda dermotensiunii. De asemenea, a realizat un număr mare de operații originale pe specialitatea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *