fbpx

De Ce Aleg Doctorii Fotona Aesthetic Lasers

De Ce Aleg Doctorii Fotona Aesthetic Lasers

Sisteme laser de cea mai înaltă performanță

Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia laser, linia de sisteme laser estetice Fotona conduce industria înainte cu noi inovații și performanțe. Folosind o abordare bazată pe știință și lucrând îndeaproape cu universități de top și centre de cercetare medicală, Fotona a fost pionier în tehnologii avansate de puls, cum ar fi ASP (Adaptive Structured Pulse), care permit livrarea optimă a energiei pentru fiecare aplicație estetică, oferind rezultate superioare fără efecte secundare. Compania este recunoscută ca lider global în domeniile tehnologiilor laser Er:YAG și Q-switched.

Fotona oferă cel mai avansat sistem de laser estetic cu aplicații multiple (SP Dynamis), laser estetic de ultimă generație Er:YAG și Nd:YAG dedicat tratamentelor estetice faciale (TimeWalker® Fotona4D®) și cel mai mare laser Q-switched cu energie cu un singur impuls pe piața estetică (StarWalker®).

Două lungimi de undă – Toate aplicațiile majore

Fotona a fost primul producător care a introdus două lungimi de undă laser complementare (Er:YAG și Nd:YAG) într-un singur sistem (Skinlight, 1994). Combinarea ambelor lungimi de undă într-un singur tratament folosește cel mai bine caracteristicile unice de interacțiune laser-țesut ale fiecărei lungimi de undă laser și poate îmbunătăți dramatic rezultatul tratamentelor asistate cu laser pentru a obține rezultate clinice superioare.

Sunt disponibile soluții inovatoare pentru o gamă largă de tratamente estetice, inclusiv refacerea pielii și întinerirea, venele și leziunile vasculare, leziunile pigmentate și îndepărtarea tatuajelor, reducerea definitivă a părului și multe altele.

Lasere Er:YAG – pentru tratarea leziunilor superficiale

Lungimea de undă laser Er:YAG de la Fotona este absorbită selectiv de conținutul de apă din celulele pielii, permițând o ablație extrem de precisă, micron strat cu strat, a epidermei. Acest lucru face ca pielea tratată să se strângă, stimulând producția de colagen nou în derm. Rezultatul general este că se formează o piele nouă, care este mai netedă și mai fermă.

Tehnologia VSP de la Fotona permite medicului să aleagă diferite moduri de operare, variind de la ablația la rece la un tratament combinat ablativ și termic și chiar o întinerire complet termică, non-ablativă a pielii, în profunzimea dermului. Laserele Fotona Er:YAG oferă astfel practicantului cea mai largă gamă posibilă de tratamente de întinerire a pielii (remodelarea colagenului, întărirea pielii, peelinguri ușoare etc.)

Lasere Nd:YAG – pentru tratarea structurilor adânci

Lumina laser Nd:YAG de la Fotona pătrunde mai adânc în piele pentru a viza în mod selectiv chiar și cele mai profunde structuri ale pielii, cum ar fi venele adânci și foliculii de păr. Energia termică a laserului le încălzește până la un punct în care se obține efectul dorit.

Cu tehnologia Q-switched de la Fotona, în loc de căldură, lumina laser este transformată în unde fotoacustice care despart mecanic pigmenții nedoriți și alte particule, cum ar fi cernelurile pentru tatuaje, astfel încât sistemul imunitar al organismului să le poată îndepărta. Tehnologia inovatoare FracTAT™ de la Fotona ajută, de asemenea, la optimizarea procedurii de curățare a pigmentului prin crearea unor găuri de dimensiuni mici în piele pentru a permite gazelor și particulelor de cerneală să scape mai ușor.

Tehnologia de stimulare magnetică Tesla de înaltă intensitate (HITS™)

Fotona a dezvoltat, de asemenea, o nouă clasă de tratamente estetice bazate pe tehnologia de stimulare magnetică Tesla de înaltă intensitate (HITS™), care generează impulsuri magnetice care stimulează mușchii să se contracte automat.

Tratamentul StarFormer® TightWave® folosește stimularea magnetică neinvazivă pentru a viza în mod selectiv țesuturile musculare și pentru a oferi tonifiere și fermitate mai multor zone ale corpului, permițând celulelor musculare să se reconstruiască fără efort, fără contracții musculare voluntare.

Sistemul potrivit pentru practica dumneavoastră

Gama largă de sisteme laser estetice Fotona cu platforme multi-aplicații permite practicienilor să aleagă produsul care răspunde cel mai bine nevoilor pacienților lor.

Beneficiile laserelor Fotona includ:

Tratamente de înaltă precizie, selective pentru țesuturi

Selecția parametrilor intuitivă, ușor de utilizat

Tratamente mai puțin invazive și mai sigure

Confort și satisfacție sporită pentru pacient

Unic Importator & Distribuitor FOTONA Lasers în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *