fbpx

Lansarea Oficială APTOS Threads în România – „QVOVadis, Dermatologie-Venerologie? ,,PUNTE PESTE TIMP – UN NOU ÎNCEPUT”

Global Aesthetics are deosebita plăcere și onoarea să vă invite la evenimentul de lansare al brandului de renume mondial Aptos Threads în România în data de 12 Noiembrie, în cadrul congresului Anti-Aging „QVO Vidis, Dermatologie-Venerologie? PUNTE PESTE TIMP – UN NOU ÎNCEPUT” organizat de ARDV și va contiua în data de 13 cu organizarea a două Hands-On uri, la Hyperclinica MedLife Grivița & Clinica Stratera. 

Congresul va avea loc în perioada 11 – 13 Noiembrie 2022, la Hotel Caro, Sala Ballroom, Strada Barbu Văcărescu, Nr. 164A din București.

Speakeri

Dr. Marlen Sulamanidze

Dr. Marlen Sulamanidze deține 16 brevete și priorități de inventie pe chirurgia plastică, inclusiv 4 internaționale, precum Aptos Threads, Wire Scalpel, un nou implant pentru operații estetice, sutien reparator, metoda mamoplastiei, metoda dermotensiunii. De asemenea, a realizat un număr mare de operații originale pe specialitatea sa.

Dr. GEORGE Sulamanidze

Este membru al Societății Chirurgilor Plasticieni – Reconstructivi și Esteticieni din Rusia (SPRAS) – 2001; Societatea chirurgilor plasticieni- reconstructivi și estetici din Georgia (GeoPRAS); Societatea Americană a Dermatochirurgilor – 2005; Societatea Chirurgilor Estetici din Franța – 2003; Societatea de Medicină Estetică (Rusia) – 2010; membru de onoare al societății japoneze de liposucție – 2003.

Dr. KONSTANTIN Sulamanidze

Este chirurg plastician, MD, PhD. Chirurg plastician, reconstructiv și estetic. Autorul metodelor Aptos. Membru al societăților ruse și georgiane de chirurgi plastici, reconstructivi și estetici, precum și al IPRAS. Membru de onoare al Societății Franceze de chirurgi estetici din mai 2001, președinte de onoare al societății japoneze de chirurgie liposucție din iunie 2007.

Dr. Albina Kajaia

Dr. Albina Kajaia este doctor în medicină, studentă PhD în Departamentul Farmacologie Medicală din Tbilisi State Medical University, Georgia. Membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venereologie EADV;Membru al Asociației WOSIAM (Medicina interdisciplinară împotriva îmbătrânirii Societății Mondiale); Membru ESCAD și AAAM (Academia Americană de Medicină Estetică); Membru de onoare al Societății Italiane de Frumusețe și al GSAM (Societatea Georgiană de Medicină Estetică);

Dr. Murat Tsintsadze

Este șeful Asociației Tineretului din Țările Caucaziene Ligii Medicilor. Este membru al Asociației de Alergologie și Imunologie Clinică din Georgia. Și participă permanent la congrese locale și internaționale (Croația, Grecia, Turcia, Egipt, Franța, Armenia, Azerbaidjan, Germania, Austria, Monaco, Thailanda și etc).

Dr. Tinatin Tomadze

Este Obstetrician – Ginecolog, Ginecolog Estetic. Președinte al Ginecologiei Estetice din Georgia. Trainer certificat Aptos în Ginecologie. Dr. Tomadze practică medicina din anul 2000. A fost primul medic care a creat și dezvoltat ginecologia estetică din Georgia. Cu peste 20 de ani experiență în ginecologie chirurgicală, Dr. Tomadze are abilități și cunoaște metodele invazive, deci toate tehnicile chirurgicale în ginecologia estetică.

Dr. Tatiana Botev

Este trainer certificat internațional Aptos, autoare de articole științifice, inventatoare a propriilor metode de ridicare cu fire aptos. dermatolog, cosmetolog, farmacolog clinician, membru al Asociatiei Internationale de Microbiologie Clinica si Chimioterapie Antimicrobiana (MAKMAX), Trainer international al Alsavique international SRLS, trainer international pentru metode Aptos.

Dr. Ina Petrescu

Este doctor în științe medicale și medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă având o experiență de 20 ani în chirurgia plastică și 17 ani în chirurgia estetică, având la activ un portofoliu vast de operații: de la chirurgia reconstructivă a mâinii și feței, chirurgia oncologică a tumorilor pielii și părților moi, reconstrucția sânului după cancerul mamar până la chirurgia estetică a sânilor și remodelarea corpului după pierderea masivă în greutate după intervențiile bariatrice.

Pentru mai multe informații sau înscrieri vă rugăm să ne contactați:

Global Aesthetics RO
+ 40 722 531 351
 Office@globalaesthetics.ro


13 NOIEMBRIE 2022 | HANDS-ON DAY

Vor fi doua Hands-On uri, unul de ginecologie la MedLife Grivița și
unul de estetică la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle și ambele necesită înregistrare telefonică până în data de 12 Noiembrie.

Descarcă Programul

FORMULAR ÎNSCRIERE HANDS-ON 13 NOIEMBRIE

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *