fbpx

Hands-On Exclusiv cu Fire de Lifting APTOS

HANDS-ON exclusiv cu Fire APTOS condus de Dr. Paula Lozanova & Dr. Simeon Georgiev

Global Aesthetics România are plăcerea de a vă invita la primul HANDS-ON exclusiv cu Fire APTOS din 2023 condus de Dr. Paula Lozanova & Dr. Simeon Georgiev, într-o locație minunată din CLUJ.

 Pentru înscrierii sau alte informații ne puteți contacta la:

Persoană contact – Anda Beldean   

 0732 405 535

  office@globalaesthetics.ro

  https://globalaesthetics.ro

Despre Dr.Paula Lozanova & Dr.Simeon Georgiev

Dr. Paula Lozanova, în calitate de trainer APTOS, specialist în dermatologie și venerologie și chirurgie maxilo-facială, oferă o viziune mai largă asupra prevenției, îngrijirii și, dacă este cazul, aplicarea unor metode mai cardinale pentru a avea o piele frumoasă și un aspect frumos. Interesele ei pentru medicina estetică și chirurgie, medicina cu laser și dermatochirurgie îi aprofundează cunoștințele și sunt extrem de utile pacienților. Este trainer internațional de sisteme laser Fotonași una dintre cele mai mari mărci de produse de umplere pentru față și corp din lume. A avut specializări în străinătate – complexul clinic Charite din Berlin și Royal College of Surgeons din Londra, precum și în China. Dr. Lozanova lucrează în secția de chirurgie maxilo-facială de la St. Anna UMBAL din Sofia și nu numai.

Dr. Simeon Georgiev este trainer APTOS, specialist în Chirurgie maxilo-facială și  Otorinolaringolog. Experiența de lucru în spitale, practicile cu personal limitat și un volum mare de pacienți care prezintă atât cazuri de urgență cât și cazuri mai puțin grave în ambele cazuri respectând cu strictețe termenele de rezolvare. Este un excelent organizator și supervizor, având o excelentă experiență cu pacienții. Dr Georgiev are o excelentă experiență în monitorizarea, coordonarea și administrarea programului de lucru, agendei de lucru și are o experiență tehnică de ani de zile. Este forte bun în alocarea observațiilor și a responsabilităților, capabil ,responsabil, punctual și disciplinat. Rămâne concentrat chiar dacă se află sub presiune și constant participă la noi oportunități de formare și perfecționare pe ramura sa de activitate.

Despre Firele și Metodele Aptos

Aptos-Banner

CE ESTE APTOS?

Aici, la APTOS credem în inovație, experiență și educație. Suntem inventatorii unei tehnologii de ultimă oră de fire minim invazive și metode de lifting, conturare și întinerire a feței și a corpului.

APTOS Thread Lifting Methods

Înregistrare Hands-on APTOS Cluj

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *