fbpx

Cine suntem noi?

Global prezentare

Global Aesthetics România este o companie specializată în furnizarea celor mai noi tehnologii premium folosite în Industria Beauty, Medicină Estetică și Ginecologică, pentru 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞, 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙚 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮, 𝙎𝙖𝙡𝙤𝙖𝙣𝙚, 𝘾𝙡𝙞𝙣𝙞𝙘𝙞 & 𝙎𝙥𝙞𝙩𝙖𝙡𝙚.

Punem la dispoziție o gamă largă de aparatură medicală, tratamente anti-ating și proceduri cosmetice, clienților noștri din România și din alte părți ale Europei.

Oferim o varietate largă de tratamente, inclusiv Botox, Fillere PDLLA , Epilare cu Laser, Fire de lifting Aptos și multe altele. 

Folosim doar tehnologii și tehnici de ultimă oră pentru a sprijini medicii să își ajute clienții să-și atingă potențialul și aspectul dorit în siguranță pentru sănătatea și pielea sa. 

Avem în spate peste 10 ani de experiență în acest domeniu și o echipă de profesioniști specializați cu experiență și bine pregătiți, care sunt dedicați să ofere atât medicilor cât și clienților acestora tratamente și proceduri de ultimă generație, sigure și eficiente aprobate la nivel European și nu numai.

Unic Importator&Distribuitor

Fotona

Aptos

Kelo-Cote

Lenisna

JuveLook 

Cytosial by Bioxis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *