fbpx

MASTERCLASS APTOS CU BIOSTIMULATORI

Masterclass Aptos cu biostimulatori

Global Aesthetics România are deosebita onoare de a vă invita la Masterclass-ul Aptos Threads cu Biostimulatori Lenisna & JuveLook condus de Dr. Paula Lozanova & Dr. Simeon Georgiev.

Masterclass-ul va avea loc în data de 25-26 Martie 2023, începând cu ora 09:00 în București, la Clinica Statera

Clinica Statera

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la:

0722 531 351

0732 405 535

sau prin email la adresa: office@globalaesthetics.ro

Pentru înscrieri puteți folosi formularul de înregistrare de mai jos.


Despre Dr. Paula Lozanova

 Dr. Paula Lozanova, în calitate de trainer APTOS, specialist în dermatologie și venerologie și chirurgie maxilo-facială, oferă o viziune mai largă asupra prevenției și îngrijirii și, dacă este cazul, aplicarea unor metode mai cardinale pentru a avea o piele frumoasă și un aspect frumos. Interesele ei pentru medicina estetică și chirurgie, medicina cu laser și dermatochirurgie îi aprofundează cunoștințele și sunt extrem de utile pacienților. Este trainer internațional de sisteme laser Fotona și una dintre cele mai mari mărci de produse de umplere pentru față și corp din lume. A urmat specializări în străinătate – complexul clinic Charite din Berlin și Royal College of Surgeons din Londra, precum și în China. Dr. Lozanova lucrează în secția de chirurgie maxilo-facială de la St. Anna UMBAL din Sofia și nu numai.
Este de asemenea trainer și expert Aptos, Lenisna & JuveLook.


Despre Dr. Simeon Georgiev

Dr. Simeon Georgiev în calitate de trainer APTOS, specialist în Chirurgie maxilo-facială și Otorinolaringolog. Experiența de lucru în spitale, practicile cu personal limitat și un volum mare de pacienți care prezintă atât cazuri de urgență cât și cazuri mai puțin grave în ambele situați respectând cu strictețe termenele de rezolvare. Este un excelent organizator și supervizor. Dr Georgiev are o excelentă experiență în monitorizarea, coordonarea și administrarea programului de lucru, agendei de lucru și având o experiență tehnică de ani de zile. Este foarte bun în alocarea observațiilor și a responsabilităților, capabil ,responsabil, punctual și disciplinat.
Este de asemenea trainer și expert Aptos, Lenisna & JuveLook.

Formular de înregistrare Masterclass

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *