fbpx

Lansarea Oficială Zo Skin Health, Jalupro, Lenisna & Juvelook în România

The XV th Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Congress

Lansarea Oficială Zo Skin Health, Jalupro, Lenisna & Juvelook în România 06.05.2023
Hotel Pullman | Strada Piața Montreal 10 | Sala DARCLEE | București

Eveniment Dedicat Medicilor și Clinicilor Medicale

Global Aesthetics are deosebita plăcere și onoare să vă invite la evenimentul de lansare al brandurilor de renume mondial Zo Skin Health, Jalupro, Lenisna & Juvelook în România, din data de 06 Mai 2023 în cadrul congresului „The XVth Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Congress”.

Congresul Anti-Aging va avea loc în perioada 05 – 07 Mai 2023, lansarea fiind programată în data de 06 Mai la Hotel Pullman din București.

În cadrul acestui eveniment, doctori și traineri certificați din întreaga lume vor prezenta cele mai importante produse și aplicațiile lor în medicina estetică și nu numai.

Pentru mai multe informații suplimentare sau înscrieri vă rugăm să ne contactați:

Global Aesthetics  RO + 40 722 531 351

 Office@globalaesthetics.ro

Speakeri Eveniment

Vania Busse

Vania Busse

Vania Busse este managerul de operațiuni și formare europeană la ZO Skin Health Inc. California și deține o diplomă de terapeut pentru îngrijirea pielii dublată de o diplomă de administrare a afacerilor și economie. Vania are o vastă experiență internațională în industria estetică și de îngrijire a pielii. Ea lucrează la nivel internațional cu diferite mărci profesionale de îngrijire a pielii și dispozitive estetice de peste 20 de ani. Lucrând cu dermatologul de renume mondial și fondatorul ZO Skin Health, Dr. Zein Obagi, a ajutat-o să dobândească un spectru larg de cunoștințe despre produsele și protocoalele ZO Skin Health!

Dr. Elena Rumyantseva Mathey

Candidat la Științe Medicale, Dermatolog, Dermatochirurg al Departamentului de Dermato-Oncologie, Spitalul Universitar Ambroise-Pare, Lector la Facultatea de Medicină a Universității din PARIS EST CRETEIL (UPEC), Doctor în Medicină Estetică la Clinica de Medicină Laser, Trainer Internațional în Contouring, Terapie Botulinică, Mezoterapie și Tehnologii Thread, speaker al congreselor IMCAS, EUROMEDICOM, EADV, câștigător al premiilor „Golden Lancet” și „Art of Beauty”, trainer internațional certificat și consultant științific al grupului de companii International Medical Expert ( Paris, Franta).

Prof. Dr. Ana-Maria Oproiu

Specialitatea – Chirurgie plastica / Chirurgia mainii / Chirurgie estetica. Profesorul doctor Ana Maria Oproiu este membră a numeroase asociații și societăți de profil din țară și străinătate, autor și coautor la multe articole și lucrări științifice.

Dr. Paula Lozanova

În calitate de specialist în dermatologie și venerologie și chirurgie maxilo-facială, oferă o viziune mai largă asupra prevenției, îngrijirii și, dacă este cazul, aplicarea unor metode mai cardinale pentru a avea o piele frumoasă și un aspect frumos. Interesele ei pentru medicina estetică și chirurgie, medicina cu laser și dermatochirurgie îi aprofundează cunoștințele și sunt extrem de utile pacienților. Este trainer internațional de sisteme laser Fotonași una dintre cele mai mari mărci de produse de umplere pentru față și corp din lume.

Dr. Simeon Georgiev

Specialist în Chirurgie maxilo-facială și  Otorinolaringolog. Experiența de lucru în spitale, practicile cu personal limitat și un volum mare de pacienți care prezintă atât cazuri de urgență cât și cazuri mai puțin grave în ambele situați respectând cu strictețe termenele de rezolvare. Este un excelent organizator și supervizor. Dr Georgiev are o excelentă experiență în monitorizarea, coordonarea și administrarea programului de lucru, agendei de lucru și având o experiență tehnică de ani de zile.

Dr. Tatiana Botev

Dermatolog, cosmetolog, farmacolog clinician, membru al Asociației Internaționale de Microbiologie Clinică și Chimioterapie Antimicrobiană (MAKMAX), Trainer internațional Alsavique international SRLS (Italia), trainer internațional pentru metode Aptos, trainer internațional BP Serum. Ea are propriile sale metode și publicații aprobate în reviste medicale cum să rezolve eficient și natural problema ptozei treimii mijlocii, fără a schimba fața, dar creând proporțiile unei fețe tinere, dând feței nu numai tinerețe

Formular Înscriere Eveniment

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.

    3 thoughts on “Lansarea Oficială Zo Skin Health, Jalupro, Lenisna & Juvelook în România

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *