fbpx

Masterclass în Ginecologie Cosmetică

Global Aesthetics România are deosebita onoare de a vă invita la Masterclass-ul în Ginecologie Cosmetică condus de domnul Dr. Mustafa Aldam și doamna Dr. Tinatin Tomadze.

Masterclass-ul va avea loc în data de 30 Septembrie – 1 Octombrie 2023, în Dubai – UAE.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la:

0722 531 351

sau prin email la adresa: office@globalaesthetics.ro

Despre Dr. Mustafa Aldam

Dr. Mustafa Aldam este un reputat și căutat medic specialist. În consecință, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul sănătății femeilor în domeniul ginecologiei și obstetricii. Are o experiență valoroasă în sarcinile cu risc ridicat, ginecologie estetică, chirurgie laparoscopică și infertilitate. Drept urmare, este unul dintre cei mai căutați ginecologi din Dubai. Este un medic obstetrician și ginecolog proeminent, cu o vastă experiență în gestionarea sarcinilor cu risc ridicat. și în Infertilitate, Medicină Materno-Fetală, Uroginecologie, Oncologie etc. Este președintele MEGO 2022, cea mai mare conferință de Obstetrică și Ginecologie din Orientul Mijlociu.

Descarcă program

Despre Dr. tinatin tomadze

Dr. Tinatin Tomadze este un renumit medic obstetrician-ginecolog și ginecolog estetic plastic. Cu o vastă experiență din anul 2000, este specializată în ginecologie chirurgicală și proceduri minim invazive. În calitate de președinte al Asociației Internaționale de Ginecologie Estetică, este un formator respectat, certificat de Aptos. Ea a fost pionier al ginecologiei estetice în Georgia și a excelat la diferite instituții medicale. Ea a primit premii pentru cercetarea ei, participă în mod regulat la conferințe științifice și este afiliată la clinici apreciate, acordând prioritate îngrijirii pacienților și câștigând o stime profesională pe scară largă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *