fbpx

Tehnologia NAMICA by Aptos

Viitorul estetici este aici Tehnologia Namica 

Fiecare fir este meticulos proiectat pentru a se integra armonios cu trăsăturile naturale, rezultând într-un rezultat atemporal și transformativ.

Cu tehnologia sa revoluționară, Namica by APTOS redefinește standardele în domeniul liftingului facial cu fire de lifting acoperite cu AH. Cu ajutorul noii tehnologii de încapsulare a nano- și microparticulelor, Namica livrează acid hialuronic (AH) într-un mod țintit și cu eliberare controlată direct la locul aplicării .

Livrare țintă fără pierderi de molecule de AH

A 4 generație de fire de suspensie by Aptos are încorporată tehnologia Namica, aceasta se remarcă prin aplicarea firului fără nicio pierdere de molecule de AH, asigurând astfel un rezultat precis și uniform. Aceasta înseamnă că fiecare particulă de acid hialuronic este livrată exact în zona dorită, maximizând eficacitatea tratamentului.

Eliberare controlată pentru rezultate durabile

Tehnologia inovatoare a Namica oferă o eliberare prelungită de AH, îmbunătățind semnificativ rezultatele tratamentului. Particulele încapsulate de dimensiuni variabile explodează în etape distincte, asigurând un răspuns adecvat al organismului:

1. Imediat după aplicare: Se produce o reducere semnificativă a răspunsului inflamator, facilitând recuperarea rapidă și confortabilă a pacientului.

2. Fazele ulterioare: Se declanșează un răspuns stimulator ușor, ceea ce duce la creșterea substanțială a producției de fibre de colagen. Acest proces stimulează dezvoltarea microvasculaturii și îmbunătățește nutriția grăsimii subcutanate și a straturilor dermice, obținându-se un aspect natural și ferm al pielii.

3. Livrare continuă a moleculelor de AH: Această etapă asigură menținerea rezultatelor de lungă durată, oferind pacienților satisfacție pe termen lung.

Stimulator pentru rezultate personalizate

PERIOADA DE BIODEGRADARE SPECIFICATĂ:

Namica utilizează particule încapsulate de dimensiuni variabile, având ritmuri distincte de eliberare:

Micro: Eliberare în primele 14 zile, reducând inflamația și asigurând o recuperare rapidă și confortabilă.

Submicro: Eliberare timp de 1–3 luni, stimulând producția de colagen și îmbunătățind textura și elasticitatea pielii.

Nano: Eliberare și eliberare de AH timp de 3-6 luni, menținând un aspect proaspăt și tânăr al pielii pe termen lung.

Rezultate spectaculoase pe termen lung

Namica garantează livrarea a de 25 de ori mai mult acid hialuronic în comparație cu alte tehnologii similare. Cu o acțiune continuă de până la 6 luni și rezultate vizibile timp de peste 1 an, Namica oferă un lifting facial de excepție și durabil.

Descoperă acum tehnologia Namica și transformă-ți aspectul într-un mod natural și armonios!

Enjoy the NAMICA tehnology

Comandă acum firele visage cu tehnologia namica

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *