De ce Renuvion?

Oferind o combinație inovatoare de energie de radiofrecvență și plasmă de heliu, Renuvion se încălzește în siguranță la temperatura optimă pentru contracția maximă a țesuturilor și se răcește în mai puțin de o secundă. Acest lucru vă permite să obțineți rezultate mai bune cu un control și o precizie mai bune în mai puțin timp.

Folosind această tehnologie brevetată de la Apyx ® Medical, multe cabinete au reușit să își mărească serviciile, să atragă mai mulți pacienți, să programeze mai multe proceduri și să sporească veniturile.

Renuvion head

Avantajele Renuvionului

Renuvion 1 icon

Mai puțin invazivă

 

Renuviunea este utilizată într-o procedură minim invazivă prin puncte de intrare mici pentru a contracta ușor țesutul sub piele. Cicatricile incizionale sunt foarte mici comparativ cu chirurgia excizională tradițională.
Renuvion 2 icon

Mai puține Inactivități

 

Procedura poate fi efectuată în timp ce este treaz cu un anestezic local sau în timp ce pacientul doarme. Timpul de recuperare este mai scurt în comparație cu tratamentele mai invazive și tehnologia RF minim invazivă alternativă. 

 

Rezultate optime

 

Medicii raportează adesea că efectul de contracție creat de Renuvion este vizibil imediat după tratament. Rezultatele pot continua să se îmbunătățească în timp.

Ce spun oamenii despre Renuvion

Vedeți de ce practicile și pacienții lor adoră Renuvion!

 

Despre Apyx Medical

Apyx Medical și-a câștigat încrederea în cabinetele și spitalele din întreaga lume prin dezvoltarea continuă, testarea și rafinarea soluțiilor transformatoare care să răspundă nevoilor medicilor în evoluție și să ridice viața pacienților.

Succesul nu este determinat de afirmații îndrăznețe de marketing, ci de cercetări științifice, teste de piață și îmbunătățiri constante. Acesta este modul în care Apyx Medical dezvoltă tehnologii energetice avansate – soluții de schimbare a jocurilor care permit medicilor să facă lucruri pe care nu le-au putut face înainte.

Aflați mai multe despre Renuvion:

Sistemul Renuvion este destinat să fie utilizat cu generatoare electrochirurgicale compatibile pentru furnizarea de energie de radiofrecvență și / sau plasmă de heliu pentru tăierea, coagularea și ablarea țesuturilor moi în timpul procedurilor chirurgicale deschise. Piesa de mână Apyx Plasma / RF (APR HP) este un dispozitiv electrochirurgical (monopolar) steril, de unică folosință, destinat utilizării împreună cu generatoare compatibile pentru livrarea percutanată de energie de radiofrecvență și / sau plasmă de heliu pentru tăierea, coagularea și ablația materialelor moi țesut.

Sistemul Renuvion a primit o autorizație generală și nu sa stabilit că este sigur sau eficient pentru utilizare în nicio indicație specifică sau locație anatomică. Apyx Medical nu promovează produsele sale de eliminare generală pentru nicio specialitate sau subspecialitate chirurgicală specifică.

Riscul asociat cu utilizarea sistemului Renuvion pentru coagularea subdermică poate include: embolie cu heliu în locul chirurgical datorită introducerii accidentale în sistemul de alimentare cu sânge venos sau arterial, arsuri neintenționate (profunde sau superficiale), pneumotorax, leziuni nervoase temporare sau permanente, ischemie, fibroză, infecție, durere, disconfort, acumulare de gaze rezultând crepitus sau durere temporare și tranzitorii, sângerări, hematom, serom, indurație subcutanată, modificări ale pigmentării, timp de vindecare crescut, cicatrici nesatisfăcătoare, asimetrie și / sau rezultat cosmetic inacceptabil. Pot exista riscuri suplimentare asociate cu utilizarea altor dispozitive împreună cu Renuvion și poate exista un risc crescut pentru pacienții care au suferit proceduri chirurgicale sau estetice anterioare în zona de tratament. La fel ca în orice procedură, rezultatele individuale pot varia.

Solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]