Intimate Light Lift NEEDLE METHOD Soft

Light Lift Needle este un fir ghimpat bidirecțional care permite abordarea minim invazivă și naturală a modificărilor legate de vârstă ale țesuturilor moi. Acele Light Lift sunt disponibile atât într-o versiune resorbabilă, cât și într-o versiune permanentă. Trebuie introdus în mușchi și în stratul subcutanat.

În Light Lift Needle, firul este atașat la mijlocul triunghiului drept, tăind ace duble cu vârfuri duble ascuțite. În versiunea moale a acului Light Lift Needle, firul este atașat la capătul acelor drepte, cu vârf de lancet, cu vârfuri duble ascuțite.

Datorită structurii, medicii au posibilitatea de a corecta zona perineală, intrarea vaginului și a labiilor mari, cu o singură sutură care rulează dintr-o parte în alta, fără a scoate ace în totalitate din piele. Acest lucru împiedică pacientul să retragă pielea la punctele de ieșire de-a lungul căii.

LLN2GSL

Filet P(LA/CL) cu ghimpe USP 2/0, EP3, 500mm – 2buc

Ac cu două tăișuri, vârf de lancet, 1,1x120mm, drept – 4buc.

Atașare standard pentru ac

În pachet:
Resorbabil
Tip de ac: moale
Tip de fir: bidirecțional
Numar de fire: 2

ligh lift needle method soft

ZONE DE APLICARE

Zona Perineală

SOLICITĂ OFERTĂ FIRE APTOS

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]