Light Lift NEEDLE METHOD

Light Lift Needle este un fir ghimpat bidirecțional care permite o abordare minim invazivă și naturală a modificărilor legate de vârstă ale țesuturilor moi. Light Lift Needle sunt disponibile atât în ​​versiunea resorbabilă, cât și în cea permanentă. Acestea trebuie inserate în grăsimea subcutanată.

În Light Lift Needle, firul este atașat la mijlocul triunghiului drept, având ace duble cu vârfuri duble ascuțite. În versiunea soft a Light Lift Needle, firul este atașat la capătul acelor drepte, cu vârfuri duble ascuțite.

În versiunea contondentă a Light Lift Needle, firul este atașat la capătul celor două ace drepte, goale, cu vârfuri duble contondente.

Datorită structurii, medicii au posibilitatea de a corecta zona submentală și sprâncenele, cu o singură sutură care rulează dintr-o parte în alta, fără a scoate acele complet din piele. Acest lucru împiedică pacientul să retragă pielea la punctele de ieșire de-a lungul căii. Noua formă și unghiul gâtului sunt imediat evidente. Fixarea continuă în timp.

  • Filet P (LA / CL) cu bile USP 2/0, EP3, 500mm – 2bu
  • Ac de tăiere triunghiular GS1,2x100mm, drept – 4buc
  • Fixare standard a acului

În pachet:

  • Absorbabil
Light Lift NEEDLE METHOD

ZONE DE APLICARE

ZONA MENTALĂ

ZONA MENTALĂ

FRUNTE

FRUNTE

ZONA SUBDERMALĂ

ZONA SUBDERMALĂ

REZULTATE ÎNAINTE ȘI DUPĂ

Light Lift NEEDLE METHOD dupa
Light Lift NEEDLE METHOD inainte 1Light Lift NEEDLE METHOD dupa 2

SOLICITĂ OFERTĂ FIRE APTOS

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]