Solicită mai multe informații despre produsele noastre.

  Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]

  Detalii companie

  GLOBAL AESTHETICS CONCEPT SRL 
  36403586
  J23/3231/2016

  Global Aesthetics Romania este o companie specializată în furnizarea celor mai noi tehnologii Premium folosite în Industria Beauty, Medicina Estetică, Dermatologie și Ginecologie, pentru Centre Beauty, Clinici & Spitale.

  Punem la dispoziție o gamă largă de aparatură medical, tratamente anti-aging și proceduri cosmetice, clienților noștri din România și din alte părți ale Europei.

  Oferim o varietate largă de tratamente , inclusiv Botox, Fillere PDLLA, Epilare cu Laser, Lifiting cu Fire Aptos și multe altele.

  Folosim doar tehnologii și tehnici de ultimă oră pentru a sprijini medicii să își ajute clienții să-și atingă potențialul și aspectul dorit în siguranță pentru sănătatea și pielea sa.

  Avem în spate peste 10 Ani de Experiență în acest domeniu și o echipă de profesioniști specializați cu experiență și bine pregătiți, care sunt dedicați să ofere atât medicilor cât și clienților acestora tratamente și proceduri de ultimă generație, sigure și eficiente, aprobate la nivel European și nu numai.