CREȘTEM BAREMUL ÎN
DERMATOLOGIA ESTETICĂ

De la Știință Revoluționară la Dispozitive Medicale

Progresele în materiile de biopolimeri au revoluționat medicina estetică și au transformat procedurile de neimaginat în posibilități reale.

Tehnologia BIOXIS se bazează pe chitosan și acid hialuronic, abordând nevoile medicale semnificative, nesatisfăcute pe piața dermatologiei estetice. De aceea, noile noastre produse au o cerere atât de mare.

CYTOSIAL este o gamă de fillere dermice cu acid hialuronic, ce oferă siguranță și eficiență

CYTOSIAL activează pielea, pentru a elimina semnele îmbătrânirii, oferă un aspect natural și rezultate de lungă durată.

CYTOSIAL este un produs omogen, ușor de injectat în derm, ceea ce face ca tratamentul să fie destul de nedureros în timpul injecției, chiar și fără lidocaină în zonele sensibile. De asemenea, fillerele CYTOSIAL oferă o rezistență stabilă la degradarea mecanică și enzimatică.

Gama CYTOSIAL conține 3 fillere:

CYTOSIAL MEDIUM este produsul cel mai puțin cross-linked, care oferă o consistență mai fluidă, ceea ce îl face ideal să se injecteze în zone sensibile, cum ar fi liniile peri-bussa și buzele.

CYTOSIAL MEDIUM este indicat pentru:

Redarea volumului și umplerea ridurilor cutanate de expresie. Reconstrucția facială a volumului în caz de lipodistrofie ușoara până la moderată, de ex. datorită tratamentului cu HIV.

Este indicat pentru:

Umplerea ridurilor de expresie cutanate pe zona periorală sau comisurală

HA concentrație: 25 mg/mL Volume: 1,1 mL
Mărimea acului: 27 1⁄2 G sau 30G Injecția: Stratul mijlociu al dermului Forța Injectării: 10-25 N

Rată BDDE: 1,15%
Rată reziduală BDDE: idem BDDE rezidual

CYTOSIAL DEEP WRINKLE conține un pic mai mult acid hialuronic cross-linked și, prin urmare, mai multă vâscozitate, ceea ce permite o stabilitate mai lungă, prin urmare ideală pentru tratarea ridurilor faciale profunde.

CYTOSIAL DEEP WRINKLES (RIDURI PROFUNDE) este indicat pentru:

Redarea volumului și umplerea ridurilor de expresie și a ridurilor cutanate. Reconstrucția facială a volumelului în cazul lipodistrofiilor ușoare până la moderate, adică la tratamentul cu HIV.
Cytosial Deep Wrinkles este indicat pentru umplerea ridurilor faciale profunde, cum ar fi comisurile nazale și liniile barbiei.

Corectează ridurile adânci

Liniile profunde ale comisurilor nazale Liniile profunde ale barbiei

HA concentrație: 25 mg/mL Volume: 1,1 mL
Mărimea acului: 27 1⁄2 G Injecția: Stratul adânc al dermului Forța injectării: 10-25 N

Rată BDDE: 1,50%
Rată reziduală BDDE: ≤ 2ppm

cytosial deep wrinkle
14-BIOXIS-deep-inject-link

CYTOSIAL VOLUME este cel mai reticulat produs din gamă, ceea ce îi permite să umple zone cu volum mai mare, cu o stabilitate îndelungată și un rezultat natural.

CYTOSIAL VOLUME este indicat pentru:

Restabileste Volumul facial

Redarea volumului și umplerea ridurilor de expresie și a ridurilor cutanate. Reconstrucția facială a volumelului în cazul lipodistrofiilor ușoare până la moderate, adică la tratamentul cu HIV.
Cytosial Volume este indicat pentru marirea pometilor, a barbiei si a conturului facial precum si pentru umplerea ridurilor foarte adanci.

Obrajii și pomeții
Bărbia
Pierderea volumului facial

HA concentrație: 25 mg/mL
Volume: 1,1 mL
Mărimea acului: 27 1⁄2 G
Injecția: Stratul adânc al dermului sau subcutanat Forța injectării: 10-25 N

Rata BDDE: 2,15%
Rata reziduală BDDE: ≤ 2ppm

BIOXIS-RANGE-Banner-ENG-HD

Solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]