Fotona Laser - Aparate laser pentru Estetică

Sisteme laser de cea mai înaltă performanță

Cu o experiență de peste 50 de ani în tehnologia laser, linia de sisteme laser estetice Fotona conduce industria cu noi niveluri de inovație și performanță. Folosind o abordare bazată pe știință și colaborând îndeaproape cu universități de top și centre de cercetare medicală, Fotona a inițiat tehnologii avansate de impulsuri, cum ar fi ASP (Adaptive Structured Pulse), care permit o livrare optimă de energie pentru fiecare aplicație estetică, oferind rezultate superioare fără efecte secundare. Compania este recunoscută ca lider global în domeniile tehnologiilor laser Er: YAG și Q-switched.

Fotona oferă cel mai avansat sistem laser estetic cu mai multe aplicații ( SP Dynamis ), noua generație de echipamente laser Er: YAG și Nd: YAG dedicate tratamentelor estetice faciale ( TimeWalker ® Fotona4D ® ) și Q-switched laser cu cea mai mare energie pe impuls unic de pe piața estetică ( StarWalker ® ).

Două lungimi de undă laser – Toate aplicațiile majore

Fotona a fost primul producător care a introdus două lungimi de undă laser complementare (Er: YAG și Nd: YAG) într-un singur sistem (Skinlight, 1994). Combinarea ambelor lungimi de undă într-un singur tratament face cea mai bună utilizare a caracteristicilor unice de interacțiune laser-țesut ale fiecărei lungimi de undă laser și poate îmbunătăți dramatic rezultatul tratamentelor asistate de laser pentru a obține rezultate clinice superioare. Soluții inovatoare sunt disponibile pentru o gamă largă de tratamente estetice, inclusiv revitalizarea și întinerirea pielii, venele și leziunile vasculare, leziunile pigmentate și îndepărtarea tatuajelor, reducerea permanentă a părului și multe altele.

Er:YAG Laser – Pentru tratamentul leziunilor superficiale

Lungimea de undă a laserului Er: YAG de la Fotona este absorbită selectiv de conținutul de apă din celulele pielii, permițând o ablație extrem de precisă, strat cu strat, a epidermei. Acest lucru face ca pielea tratată să se strângă, stimulând producția de colagen nou în derm. Rezultatul general este că se formează o piele nouă, care este mai fină și mai fermă. Tehnologia VSP de la Fotona permite practicantului să selecteze diferite moduri de operare, de la ablația la rece până la un tratament combinat ablativ și termic și chiar o întinerire a pielii complet termică, non-ablativă, adânc în dermă. Fotona Er: Laserele YAG oferă astfel practicianului cea mai largă gamă posibilă de tratamente de întinerire a pielii (remodelare a colagenului, strângerea pielii, coji ușoare etc.).

Citește mai mult

Fotona Laser - Ginecologie

Beneficiile Aparatelor Laser Fotona în Ginecologie includ:

  • Modul Fotona SMOOTH® pentru tratamente blânde, sigure și minim invazive
  • Tratamente de înaltă precizie, selective ale țesuturilor, cu coagulare controlată și dezinfectare simultană
  • Confort mai mare al pacientului și vindecare mai rapidă
  • Acces facil la zone greu accesibile

Sisteme Laser de cea mai Înaltă Performanță

Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia laser, Fotona este recunoscută ca lider global în dezvoltarea de soluții tehnologice inovatoare pentru industria laserelor medicale. Folosind o abordare bazată pe știință și colaborând îndeaproape cu universități de top și centre de cercetare medicală, Fotona a inițiat tehnologii avansate de impulsuri, cum ar fi ASP (Adaptive Structured Pulse), care permit o livrare optimă de energie pentru a permite rezultate superioare fără efecte secundare. Cu două lungimi de undă laser complementare (Er: YAG și Nd: YAG) se obține o versatilitate excepțională – de la tratamente non-ablative Fotona SMOOTH® și tratamente blând ablative la tratamente termice non-ablative.

Citește mai mult

Echipamente laser:

Tratamente laser: