Fotona Laser - Aparate laser Chirurgicale

Lasere chirurgicale Fotona

Fotona este recunoscută ca lider mondial în tehnologiile laser medicale, lucrând îndeaproape cu universități și centre de cercetare de top din întreaga lume. Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia laser, sistemele laser chirurgicale Fotona conduc industria înainte cu noi niveluri de excelență și performanță de neegalat.

Cea mai recentă generație de lasere chirurgicale oferă tratamente mai rapide, mai sigure și mai puțin invazive. Soluțiile cu laser sunt disponibile într-o gamă largă de domenii chirurgicale, de la tratamente chirurgicale estetice minim invazive (lipoliză și hiperhidroză asistate cu laser) până la proceduri chirurgicale clinice, cum ar fi ablația cu laser endovenoasă.

Tratamente de înaltă performanță, minim invazive

Linia de lasere chirurgicale XP de înaltă performanță Fotona încorporează cea mai eficientă și dovedită științific lungimea de undă laser QCW Nd:YAG pentru a asigura cele mai sigure, mai confortabile și de succes tratamente chirurgicale posibile și include, de asemenea, un laser Nd:YAG cu puls lung pentru efectuarea transdermică.

Linia de lasere Fotona SP include în plus un laser Er:YAG (recunoscut drept lungimea de undă optimă pentru incizia laser extrem de precisă, cu coagulare termică controlată și efecte de sângerare). Citește mai mult

Echipamente laser:

SP Dynamis

XP Dynamis

Tratamente laser:

Tratamente Endovasculare

Lipoliză cu Laser

ComfortLase™

Hiperhidroză