AvalancheLase®

The Ultimate Hair Removal Laser System

Două lungimi de undă într-un singur sistem: Alexandrit (755 nm) și Nd:YAG (1064 nm)

AvalancheLase® efectuează tratamente excepțional de sigure, rapide și eficiente, care pot fi efectuate cu un singur accesoriu, fără a fi nevoie să folosiți piese de mână sau scanere separate la comutarea între lungimi de undă. AvalancheLase® combină viteza maximă și flexibilitatea cu cele mai noi tehnologii, cum ar fi senzorii inovatori Fotona DMC™ Cooling & MatrixView®.

Răcire DMC™ pentru siguranță și confort maxim

Cu tehnologia inovatoare Fotona, în curs de brevetare, Dry Spray Molecular Cooling (DMC™) integrată în piesele de mână și scanere, nu este nevoie de un dispozitiv suplimentar de răcire cu aer rece, reducând costurile de investiție. Această tehnologie revoluționară îmbunătățește confortul și sporește siguranța, folosind aer și apă la temperatura camerei, astfel încât să nu existe riscul de crio-rănire prin supra-răcirea pielii.

Beneficiile răcirii DMC™ includ:

  • Răcire mai eficientă a pielii, realizând o temperatură mai scăzută mai rapidă
  • Răcire fără contact, omogenă pentru zonele mici și mari ale pielii, inclusiv tratamente mari cu scaner
  • Un recipient cu apă demineralizată (0,7 L) durează o zi întreagă de proceduri cu laser
  • Elimina mirosul

Putere supremă pentru viteză maximă

Puterea superioară a tehnologiei AvalancheLase® permite sistemului să genereze spoturi de dimensiuni extrem de mari (30 mm) și frecvențe excepțional de înalte. Viteza optimă combinată cu o gamă largă de dimensiuni de spot într-o singură piesă de mână asigură timpi de tratament mai scurti, permițând practicienilor să gestioneze rapid rotația pacienților și să crească veniturile.

Spot AvalancheLase

Citește mai mult

Tratamente Cheie

Accesorii

LX-Runner Scanner

LX-Runner
Scanner

R35X

Rezultate Clinice

Epilare definitiva AvalancheLAse inainte și după
Descarcă Broșură Ro Download Brochure EN

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]