SP Dynamis® Nx Line

Descoperiți următoarea generație de tehnologie cu multiple utilizări

Sistemul SP Dynamis Nx de la Fotona este o soluție all-in-one cu adevărat versatilă pentru estetică și dermatologie, concepută pentru a efectua toate tratamentele estetice majore. Cu peste 100 de opțiuni de tratament, linia SP Dynamis Nx reprezintă următoarea generație în tehnologia laser cu aplicații multiple, cu upgrade-uri ușoare disponibile și pentru procedurile chirurgicale și ginecologice pentru a-și extinde și mai mult capacitățile. Bazat pe platforma premiată SP Dynamis, linia NX dispune de o interfață foarte intuitivă, ușor de utilizat, cu presetări personalizabile de memorie, care permit fiecărui practician să lucreze mai rapid și mai eficient, făcându-l cel mai bun dispozitiv generator de venituri pentru practicile moderne.

Cele mai performante tratamente estetice

Cu o combinație puternică de lungimi de undă laser Nd:YAG și Er:YAG standard, acest dispozitiv extrem de versatil oferă rezultate remarcabile într-o gamă largă de aplicații, inclusiv noile tratamente faciale și corporale neinvazive populare care oferă tipul de aspect natural. rezultatele clienților le iubesc cu adevărat. Lungimea de undă Nd:YAG a Fotona este eficientă pentru a atinge cele mai profunde straturi ale pielii, în timp ce lungimea de undă Er:YAG este ideală pentru îndepărtarea imperfecțiunilor de suprafață pentru a dezvălui rezultate atractive vizual, de lungă durată. Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice dorite de pacientul dvs.

Lasă-ți creativitatea să crească

Cu o gamă largă de accesorii de ultimă generație, opțiunile dumneavoastră clinice sunt aproape nelimitate. Piesele de mână proiectate profesional, moduri de operare ușor de selectat și multe alte caracteristici avansate sporesc și mai mult precizia și performanța pentru o eficacitate clinică optimă și un control de neegalat în timpul tratamentelor. În plus, linia SP Dynamis Nx se mândrește cu funcții avansate, cum ar fi răcirea pielii CoolMist ™ ecologică și senzori termici MatrixView® integrați direct în piesele sale de mână.

CoolMist ™ brevetat de răcire a pielii

CoolMist ™ este tehnologia patentată de răcire a pielii de la Fotona, bazată pe răcirea moleculară prin pulverizare uscată (DMC ™) a suprafeței pielii. Pulverizatorul de apă CoolMist ™ este integrat în piesele de mână și scaner pentru a îmbunătăți confortul și siguranța. Folosește aer și apă la temperatura camerei, astfel încât să nu existe riscul de crio-rănire prin supra-răcirea pielii.

Beneficiile CoolMist ™:

  • Răcire mai eficientă a pielii, realizând mai repede temperaturi mai scăzute
  • Ecologic, folosind doar apă
  • Fără consumabile
  • Un recipient cu apă demineralizată durează o zi întreagă de proceduri cu laser
  • Elimină mirosul
  • Fără contact, nu este nevoie de geluri.
Citește mai mult

Tratamente Cheie

TightSculpting®

Fotona4D

Acnne & Cicatrici Postacneice

NightLase®

Onicomicoză

Epilare Definitivă

Leziuni Pigmentare

Revizuirea Cicatricilor

Rejuvenarea Pielii

Leziuni Vasculare

Podiatrie cu Laser

LipLase™

SmoothEye®

HAIRrestart®

Lipoliză cu Laser

Tratamente Endovasculare

Hiperhidroză

Fotobiomodulare și Gestionarea Durerii

Fotona 4D Men

TensorTight

LineaLase

OrangeLase™

VectorLift®

Accesorii

Fotona 4D®

VectorLift®

TightSculpting®

SmoothEye®

Tratament activ pentru acnee

Fotona4D®

Descarcă Broșura

solicită ofertă Dynamis nx line

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.