sp_line

SP Dynamis

Următoarea Generație de Aparate Laser cu Aplicații Multiple

Sistemul laser Fotona SP Dynamis este conceput pentru a efectua toate tratamentele estetice majore. Prin combinarea a două lungimi de undă laser complementare, SP Dynamis funcționează ca o platformă estetică foarte versatilă, multifuncțională, care poate realiza o gamă excepțional de largă de aplicații în estetică, chirurgie și ginecologie. Lungimea de undă Nd:YAG de la Fotona este eficientă pentru atingerea straturilor cele mai adânci ale pielii, în timp ce lungimea de undă Er:YAG este ideală pentru tratarea imperfecțiunilor de suprafață, pentru a dezvălui rezultate atractive din punct de vedere vizual și de lungă durată.

Tratamente Estetice de cea mai Înaltă Performanță

Tehnologia laser standard Nd:YAG de la Fotona oferă puterea și performanțele necesare pentru a gestiona o gamă largă de aplicații estetice, de la întinerirea pielii și reducerea părului până la acnee, tratamente vasculare și multe altele. Laserul Nd:YAG de pe SP Dynamis permite scanerul L-Runner Pro și scanerul S-11 Nd: YAG de viteză, pentru siguranță și eficiență procedurală maximă în tratamentele de suprafață mare. Mai mult decât atât, noul mod revoluționar Fotona PIANO cu impuls ultra-lung permite încălzirea în vrac Nd: YAG profund pătrunzătoare, menținând în același timp epiderma în siguranță și confortabilă.

SP Dynamis dezlănțuie, de asemenea, puterea rejuvenării cu laser Er:YAG din a treia generație, cu un control precis al ablației strat cu strat micron. Cu funcții care variază de la peelinguri superficiale la profunde, de la non-ablativ la complet ablativ și de la câmp complet la refacere fracționată, tratamentele pot fi adaptate oricărei afecțiuni specifice a pielii pentru a obține rezultate excepționale. Soluțiile brevetate, cum ar fi tehnologia VSP (Variable Square Pulse) și cea mai recentă funcție a modului Fotona SMOOTH ® sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din SP Dynamis vârful tehnologiei laser Er: YAG.

Mod QCW pentru Aplicații Chirurgicale

Pe lângă laserele sale cu infrarosu Er: YAG și Nd: YAG de înaltă performanță, SP Dynamis include și unul dintre cele mai puternice lasere cu infrarosu QCW (Quasi Continuous Wave) Nd: YAG de pe piață. * Chirurgii preferă de mult timp laserele cu infraroșu datorită eficacității lor de neegalat, capacitatea de dezinfecție simultană și rezultatele clinice remarcabile. Cu piesele de mână chirurgicale special concepute de Fotona, SP Dynamis oferă caracteristicile de performanță ideale și combinația de lungime de undă în infraroșu pentru o gamă excepțional de largă de opțiuni de tratament chirurgical.

Lungimea de undă QCW Nd: YAG este ideală pentru un spectru larg de aplicații chirurgicale, de la tăiere de înaltă precizie și excizia țesuturilor până la proceduri endo mai avansate, cum ar fi lipoliza cu laser, ablația cu laser endovenos și multe altele. Lungimea de undă Er: YAG complementară permite o ablație chirurgicală extrem de precisă, fără cicatrici sau suturi. Tratamentele sunt mai rapide și mai puțin invazive decât tehnicile tradiționale, iar interfața ușor de utilizat a SP Dynamis și presetările de memorie personalizabile vor face munca fiecărui chirurg mai ușoară și mai puțin stresantă.

Accesorii Opționale pentru Ginecologie

Laserul SP Dynamis de la Fotona este un jucător vedetă în domeniul ginecologiei datorită capacității sale dovedite de a efectua o gamă impresionantă de proceduri non-invazive, fără contact, cu un confort mai mare al pacientului, timpii de recuperare reduși și vindecarea mai rapidă. Lungimea Er:YAG este extrem de util pentru tratamentul leziunilor de col uterin și vagin, precum și leziuni HPV, pigmentări și neoplazii. Datorită capacității sale unice de dezinfectare, poate fi utilizat chiar și pe țesuturile infectate. L ungimea de undă Nd: YAG a laserului este utilizată pentru chirurgia țesuturilor moi, cum ar fi laparotomia, procedurile laparoscopice și histeroscopice, precum și pentru procedurile ginecologice cosmetice. Împreună, lungimile de undă laser complementare ale SP Dynamis permit un spectru larg de posibilități de tratament, inclusiv abordări complet noi pentru vindecarea eficientă a celor mai frecvente probleme ginecologice.

Conceput pentru o Utilizare Ușoară

Obțineți perfecțiunea în rezultatele clinice, în timp ce vă bucurați de o viteză și o eficiență de neegalat: SP Dynamis oferă o interfață intuitivă, ușor de utilizat, cu presetări de memorie personalizabile pentru a ajuta fiecare practicant să lucreze mai rapid și mai eficient. Piese de mână proiectate profesional, moduri de operare ușor de selectat și multe alte caracteristici avansate sporesc în continuare precizia și performanța fiecărui sistem laser Fotona pentru eficacitate clinică optimă și control de neegalat în timpul tratamentelor.

Caracteristici SP Dynamis:

  • O platformă estetică capabilă și completă, care oferă puterea laserelor Er: YAG și Nd: YAG de cea mai înaltă performanță din industrie.
  • Proiectat pentru cea mai largă gamă de aplicații în estetică și dermatologie, inclusiv modul Fotona SMOOTH ® pentru regimuri de coagulare de mare viteză, minim ablative și FRAC3 ® pentru tratamente de întinerire non-ablative.
  • Include, de asemenea, un laser chirurgical QCW Nd: YAG suplimentar pentru ablația cu laser endovenos, lipoliză și alte proceduri chirurgicale.
  • Presetări de memorie personalizabile pentru aplicații frecvent utilizate.
  • Profiluri uniforme ale fasciculului cu tehnologie brevetată de celule de vid.
  • Tehnologii brevetate VSP și EFC pentru siguranță și precizie supreme.
  • Brațul OPTOflex ® crește precizia și precizia.
  • Pedală fără fir.

Fotona oferă, de asemenea, o versiune mai compactă și mai puțin puternică a SP Dynamis, SP Spectro, care oferă aceeași tehnologie laser Er: YAG și Nd: YAG de ultimă generație (cu QCW Nd: YAG opțional chirurgical) pachet extrem de avansat și capabil, care este conceput pentru a oferi o gamă completă de tratamente estetice la un preț excepțional.

* QCW este standard cu SP Dynamis și opțional cu SP Spectro.

  SP Dynamis
SP Spectro
Er:YAG
Energie 3 J 3 J
Scanner F-Runner, S-Runner F-Runner, S-Runner
Modalități Full-field, Fractional, SMOOTH, TURBO Full-field, Fractional, SMOOTH, TURBO
Nd:YAG
Putere 80 W 35 W
Scanner S-11, L-Runner Pro S-11
Modalități LP, FRAC3®, QCW, PIANO LP, FRAC3® (QCW, PIANO optional)
Citește mai mult

Tratamente Cheie

TightSculpting®

Fotona4D

Acnne & Cicatrici Postacneice

NightLase®

Onicomicoză

Epilare Definitivă

Leziuni Pigmentare

Revizuirea Cicatricilor

Rejuvenarea Pielii

Leziuni Vasculare

Podiatrie cu Laser

LipLase™

SmoothEye®

HAIRrestart®

Lipoliză cu Laser

Tratamente Endovasculare

Hiperhidroză

Fotobiomodulare și Gestionarea Durerii

Fotona 4D Men

TensorTight

LineaLase

OrangeLase™

VectorLift®

Accesorii

L-Runner Pro

T-Runner

F-22 Er:YAG Scanner

F-22 Er:YAG Scanner

S-22 Er:YAG Scanner

S-22 Er:YAG Scanner

S-11 Nd:YAG Scanner

S-11 Nd:YAG Scanner

FS01

PS01

FS01

PS02

FS02

R04-Ti


R08-Ti


R09-2, R09-3


R09-2G


R11

SmoothTouch LA Adapter

SmoothTouch LA Adapter

R27


R27

R27c


R27c

R33-T with MatrixView®


R33-T with MatrixView®

R34-T with MatrixView®


R34-T with MatrixView®


R31

pedala wireless


Pedală Wireless

PS03X


PS03X

Rezultate Clinice

Tratament Cicatrici Postacnee

Tratament Acnee Activă

Tratament Acnee Activă

Ablație Laser Endovascular

Ablație Laser Endovascular

Tratamentul Cicatricilor Faciale

Fotona 4D

Tratament Hemangiom

Tratamentul Hiperhidrozei

Tratamentul Hiperhidrozei

Lipoliză Laser

Lipoliză Laser

Tratament Melasmă

Tratament Onicomicoză

Tratament Rejuvenare Periorală

Epilare Definitivă

Epilare Definitivă

Tratament Leziuni Pigmentare

Tratament Rejuvenare

Tratament Leziuni Vasculare

Download Broșuri

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]