starwalker

StarWalker® MaQX

Sistem Laser Q-Switched Ultra Performant

Combinând patru lungimi de undă complementare și 14 modalități laser, StarWalker funcționează ca un sistem multifuncțional extrem de versatil, care realizează o gamă largă de aplicații în estetică. Energia StarWalker, cele patru culori și procedura patentată FracTAT ™ fac, de asemenea, StarWalker un sistem laser de îndepărtare a tatuajelor, lider în industrie.

De la introducerea sa, QX MAX-ul Fotona a fost recunoscut la nivel global ca un sistem laser cu comutare Q de ultraperformanță. StarWalker reprezintă următorul pas important în evoluție și duce sistemul la un nivel și mai înalt.

Tehnologia de generație a treia StarWalker combină gama neegalată de moduri de durată a impulsului tehnologiei Fotona VSP (Variable Square Pulse) cu capacitatea revoluționară a ASP ™ de a adapta structura temporală a impulsurilor laser la dinamica biofotonică a interacțiunii laser-țesut. StarWalker este capabil să furnizeze până la 10 J de energie Q-switch fără precedent într-un puls MaQX structurat gigant pentru tratarea leziunilor pigmentate epidermice și dermice și include moduri VERSA3 cu infraroșu cu impuls lung și VERDE ™ verde pentru tratamente vasculare îmbunătățite.

ASP: Tehnologie de a Treia Generație

StarWalker® și tehnologia sa revoluționară ASP (Adaptive Structured Pulse) reprezintă o schimbare cosmică înainte pentru industria laserului medical și estetic.

Această tehnologie de a treia generație combină gama neegalată de moduri de durată a impulsurilor tehnologiei Fotona VSP (Variable Square Pulse) cu capacitatea revoluționară a tehnologiei ASP de a adapta structura temporală a impulsurilor laser la dinamica bio-fotonică a interacțiunii laser-țesut.

Puterea unui Laser pico cu Energia unui Laser Q-Switched

Tehnologia unică a oscilatorului laser StarDalker TMD (Transverse Mode Discrimination) combinată cu controlul impulsului ASP oferă impulsuri cu comutare Q foarte scurte (5 nsec) constând dintr-un tren cu energie ridicată de explozii ultra-scurte de energie în trilioane de secundă, permițând un impact fotomecanic a sparge ținte minuscule ale pielii fără a afecta vătămarea pielii din jur. Tehnologia StarWalker combină astfel capacitățile energetice ridicate ale laserelor nanosecunde cu puterile de vârf ale impulsurilor ultra-scurte ale laserelor tradiționale picosecunde.

Sistem Laser cu Acustică Modulată Q-Switched (MaQX) – Energie de impuls Q-Switched de Neegalat

Sistemul laser StarWalker de la Fotona prezintă întreaga gamă de tehnologii cu impulsuri super-scurte într-o singură soluție de înaltă performanță. Modalitățile de impuls MaQX brevetate de StarWalker produc explozii puternice de energie laser care separă fotoacustic pigmentările pielii în particule mai mici, mai ușor de eliminat.

Bazat pe o tehnologie ASP revoluționară, StarWalker este capabil să furnizeze până la 10 J fără precedent de energie Q-switch într-un impuls gigantic MaQX structurat. Capacitatea unică MaQX de energie ridicată a StarWalker permite generarea unui efect fotoacustic cu energie mai mare la locul de tratament, ducând la tratamente mai eficiente și mai rapide. În plus, cu energii MaQX ridicate, pot fi utilizate dimensiuni mai mari ale petelor, rezultând tratamente mai omogene pentru pigmenți ai pielii chiar mai adânci și, prin urmare, cu risc redus de efecte secundare nedorite.

Citește mai mult

Tratamente Cheie

Accesorii

R28


R28

R29


R29

R58


R58


R585


R650


FS20

FS20A


FS20A

FS20B


FS20B

FS20B


FS20B

pedala wireless


Pedală Wireless


Zimmer Cryo 6

Rezultate Clinice

Tratament Cicatrici Postacnee

Tratament Acnee Activă

Tratament Acnee Activă

Ablație Laser Endovascular

Ablație Laser Endovascular

Tratamentul Cicatricilor Faciale

Fotona 4D

Tratament Hemangiom

Tratamentul Hiperhidrozei

Tratamentul Hiperhidrozei

Lipoliză Laser

Lipoliză Laser

Tratament Melasmă

Tratament Onicomicoză

Tratament Rejuvenare Periorală

Epilare Definitivă

Epilare Definitivă

Tratament Leziuni Pigmentare

Tratament Rejuvenare

Tratament Leziuni Vasculare

Download Broșuri

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]