TimeWalker® Fotona4D®

Facelift Laser Non-Invaziv

TimeWalker ® este un laser estetic Er: YAG și Nd: YAG de ultimă generație dedicat tratamentelor estetice faciale. Cu o combinație unică de tehnologie laser avansată Fotona și moduri de tratament proprietare ASP, TimeWalker ® este proiectat și optimizat pentru proceduri non-invazive de lifting facial, cum ar fi Fotona4D ® , SmoothEye ® și LipLase ™ .

Er: YAG – Sigur și Extrem de Eficient

TimeWalker ® este echipat cu un laser Er: YAG avansat, performant, cu regenerare termică micronică pentru tratamente non-ablative, precum și control precis al ablației.

Tehnologie Unică, Patentată Fotona SMOOTH®

Impulsurile laser Fotona SMOOTH® Er: YAG brevetate activează o formă unică de stimulare termică neablativă cu un proces de regenerare blândă a țesuturilor pentru a obține o strângere a colagenului controlată și sigură și o nouă formare de colagen în țesut. Pacienții vor observa o etanșeitate și prospețime imediate, precum și un efect de întinerire prelungit, făcându-l ideal și pentru tratamentele de întreținere.

Cu funcții suplimentare care variază de la ablativ rece minim la coji de ablativ adânci la cald, și de la câmp complet la refacerea fracționată, tratamentele pot fi adaptate oricărei afecțiuni specifice a pielii pentru a obține rezultate excepționale.

Gold-Standard Nd: YAG cu tehnologie brevetată PIANO ® și FRAC3 ® Pulse

Laserul Nd: YAG inclus cu TimeWalker ® completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er: YAG cu capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii.

Modul PIANO® de nouă generație TimeWalker, super-extins , oferă încălzire în vrac cu grosime completă pentru o strângere sigură și controlată a dermei și epidermei, evitând în același timp pielea de daune termice inutile.

Iar tehnologia FRAC3 ® revoluționară Fotona produce un model fracțional tridimensional în epidermă și dermă, vizând selectiv cromofori tisulari specifici pentru tratarea imperfecțiunilor pielii mai profunde, legate de vârstă, inițierea neocolagenezei și vindecarea fără a deteriora epiderma, indiferent de tipul de piele.

Două Modele dintre care să Alegeți:

  • TimeWalker ® Fotona4D ®
  • TimeWalker ® Fotona4D ® PRO

TimeWalker ® Fotona4D ® pentru toate tratamentele faciale non-invazive: Fotona4D ®, SmoothEye ® și LipLase ™ .

TimeWalker ® Fotona4D ® PRO oferă o abordare completă de întinerire a feței cu tratamente non-invazive de întinerire, plus peelinguri ablative complete și fracționate, tratamente pentru cicatrici, leziuni vasculare faciale, acnee activă și rozacee și multe altele.

TimeWalker ® Fotona4D ® TimeWalker ® Fotona4D ® PRO
Puterea / Energia Modalități Puterea / Energia Modalități
2940 nm
Er: YAG
12 W, 0,9 J MSP, SMOOTH 20 W, 1,5 J MSP, SP, LP, VLP,
SMOOTH
1064 nm
Nd: YAG
30 W, 10 J FRAC3, PIANO 30 W, 20 J FRAC3, PIANO,
VERSA, LLLT

Tehnologie Avansată a Piesei de Mână pentru un Control de Neegalat

Proiectat cu materiale bio-compatibile de cea mai înaltă calitate, cum ar fi titanul și aurul, tehnologia inovatoare a pieselor de mână Fotona optimizează livrarea impulsurilor laser către zona de tratament.

Tratamente Cheie

Fotona4D

Fotona 4D Men

SmoothEye®

LipLase™

Acnne & Cicatrici Postacneice

Rejuvenarea Pielii

VectorLift®

Fotobiomodulare și Gestionarea Durerii

Accesorii

PS03X


PS03X

R11


R11

FS01


FS01


R30Y


R33-T

Genova™


Genova™


R04-Ti

R08-Ti


R08-Ti

HC14-NE


HC14-NE

SmoothTouch LA Adapter


SmoothTouch LA Adapter

pedala wireless


Pedală Wireless

Rezultate Clinice

Fotona 4D®

Fotona 4D®

Fotona 4D®

Fotona 4D®

LipLase™

LipLase™

LipLase™

SmoothEye®

Download Broșuri

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]