XP Dynamis

XP Dynamis

Viteză și versatilitate fără a compromite eficacitatea

Sistemul laser estetic și chirurgical XP Dynamis de la Fotona este o alegere ideală dacă prețuiești viteza pentru tratamente estetice rapide și de înaltă calitate, fără a compromite eficacitatea. 

În centrul XP Dynamis se află laserele Nd:YAG cu puls lung, non-ablative, de înaltă performanță și QCW Nd:YAG chirurgicale, care se combină pentru a oferi o gamă extrem de largă de tratamente estetice.

Tratamente estetice de înaltă performanță

Tratamentele estetice cu laser non-ablative sunt un segment de piață extrem de popular și profitabil, iar laserele Nd:YAG cu siguranță nu au nevoie de introducere ca standard de aur dovedit în domenii precum reducerea părului, întinerirea pielii, tratamentele pentru acnee și vasculare și multe altele. S-a dovedit că lungimea de undă de 1064 nm minimizează disconfortul, arătând în același timp o eficacitate excepțională și un succes pe termen lung și reducând semnificativ timpul de recuperare.

XP Dynamis este compatibil cu scanerul și acceptă piese de mână cu distribuție top-hat pentru o viteză, siguranță și eficiență procedurale îmbunătățite într-o gamă largă de tratamente pe suprafețe mari. În plus, noul mod revoluționar Fotona PIANO cu puls foarte lung de la Fotona  permite o eficacitate sporită a efectelor termice Nd:YAG profund penetrante, menținând în același timp epiderma sigură și confortabilă.

Anti-îmbătrânire din interior spre exterior

Cu XP Dynamis, puteți chiar să combinați tratamentele estetice non-ablative cu tratamente chirurgicale profitabile, minim invazive, cum ar fi lipoliza cu laser, ablația cu laser endovenoasă și multe altele.

XP Dynamis combină cel mai performant laser Nd:YAG din industrie cu unul dintre cele mai puternice lasere chirurgicale QCW Nd:YAG de pe piață, permițându-vă să oferiți o gamă completă de tratamente anti-îmbătrânire, începând de la interior spre exterior.

XP Dynamis este o alegere ideală dacă prețuiești viteza pentru tratamente rapide și de înaltă calitate, fără a compromite eficacitatea. În centrul XP Dynamis se află laserele Nd:YAG neablative cu puls lung de înaltă performanță (80 W) și QCW Nd:YAG, care se combină pentru a oferi o gamă extrem de largă de tratamente în estetică, dermatologie și chirurgie. Consultați broșura SP Line pentru specificații și informații suplimentare despre produs.

  XP Dynamis
Tip laser Nd:YAG
Putere 80 W.
Scanner S-11, L-Runner Pro
Modalitati LP, FRAC3® , QCW , PIANO

Tehnologie estetică de înaltă performanță

Laserul Nd:YAG de la XP Dynamis  oferă capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii.

Absorbția sa omogenă în piele și absorbția scăzută în melanină îi permit să fie utilizat în siguranță cu toate tipurile de piele.

În comparație cu tehnologiile convenționale, tehnologia proprietară VSP Fotona creează creșteri de temperatură practic instantanee, limitate doar la structurile vizate.

În plus, laserul Nd:YAG permite, de asemenea, tratamente de întinerire non-ablative FRAC3 ® – o abordare fracționată inovatoare în anti-îmbătrânire și estetică în care cele mai mici neomogenități ale pielii legate de vârstă sunt tratate cu un minim de deteriorare a pielii din jur, asigurând rezultate superioare și recuperări mai rapide.

Soluții brevetate – pentru siguranță și precizie maxime

VSP , EFC și alte tehnologii de bază încorporate în XP Dynamis vă oferă liniștea sufletească că parametrii selectați sunt furnizați cu acuratețe și precizie de către sistem pe parcursul fiecărei sesiuni de tratament, oferind siguranță și încredere de neegalat în capacitatea sistemului dumneavoastră.

Iar cu capacitatea mare de generare a energiei a lui XP Dynamis, vitezele optime ale procedurii și eficiența sunt atinse doar la o fracțiune din capacitatea maximă a sistemului, asigurând o durabilitate mai mare a sistemului și costuri de operare mai mici.

Tehnologie avansată pentru piese de mână – pentru un control de neegalat

Tehnologia inovatoare a piesei de mână Fotona, special concepută, optimizează livrarea de impulsuri laser sigure, eficiente și controlate cu precizie către zona de tratament.

Tratamente Cheie

Accesorii

R33-T with MatrixView®

R33-T cu MatrixView®

R34-T with MatrixView®

R34-T cu MatrixView®

G-Set

 
Scaner S-11 Nd:YAG

 

R27


R27

R27c

 


R27c

 

R31


R32

Rezultate Clinice

Tratament activ pentru acnee

Tratament activ pentru acnee

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Tratament activ pentru acnee

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Tratamentul hemangiomului

Tratamentul hemangiomului

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Reducerea permanentă a părului

Reducerea permanentă a părului

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Reducerea permanentă a părului

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Îndepărtarea venelor de păianjen

Prin amabilitatea: Robin Sult, RN Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Descarcă Broșura

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]