FotonaSmooth™ SP

Laserele FotonaSmooth™ sunt echipamente de top în domeniul ginecologiei datorită capacității lor dovedite de a efectua o gamă impresionantă de tratamente cu rezultate clinice superioare, confort mai mare pentru paciente, vindecare mai rapidă și perioade de nefuncționate reduse.

Rezumatele studiilor științifice publicate care examinează eficacitatea și siguranța terapiei cu laser FotonaSmooth™ în ginecologie pot fi găsite în următorul link .

Laserul Potrivit pentru Fiecare Ginecolog

De mai bine de 15 ani, Fotona a fost în fruntea cercetării ginecologiei cu laser, dezvoltând tratamente revoluționare și minim invazive de ginecologie bazate pe lungimile de undă laser Er:YAG și Nd:YAG, cele mai eficiente din industrie. Punctul culminant al acestei activități extinse de cercetare și dezvoltare este platforma FotonaSmooth™, o linie de lasere ginecologice fără contact și non-invazive, care oferă rezultate de neegalat, ușurință de utilizare, siguranță și eficiență de maximă.

Prin combinarea a două lungimi de undă laser standard într-un singur sistem, FotonaSmooth SP funcționează ca o platformă de tratament multifuncțională extrem de versatilă, care poate realiza o gamă excepțional de largă de tratamente, inclusiv abordări complet noi pentru vindecarea eficientă a problemelor ginecologice obișnuite. Fiecare sistem are o interfață intuitivă, ușor de utilizat, cu presetări de memorie personalizabile, pentru a vă ajuta să vă efectuați munca mai rapid și mai eficient.

Standardul de Aur Er:YAG cu Noul Mod SMOOTH

Tehnologiea laser Fotona Er:YAG  este ideală pentru tratamentul leziunilor de col uterin și vagin, precum și leziuni HPV, pigmentări și neoplazii. Datorită capacității sale unice de dezinfectare, promovează chiar vindecarea mai rapidă a țesutului infectat.

Laserul de înaltă performanță Fotona Er:YAG ablează exact fără a încălzi țesutul înconjurător. Energia Er:YAG este puternic absorbită în apă – principalul cromofor țintă în tratamentele cutanate – și poate astfel vaporiza pielea cu precizie la nivel de micron și cu o conducție termică foarte mică.

Tehnologia VSP patentată de Fotona permite reglarea cu precizie a laserului Er:YAG de la ablația caldă la „rece”, precum și a raporturilor termice non-ablative. Acest lucru permite o gamă largă de posibilități de tratamente non-ablative, inclusiv revoluționarele tratamente Fotona IntimaLase®, IncontiLase® și RenovaLase® bazate pe setările proprii ale modului SMOOTH .

Nd:YAG și Modul QCW pentru Aplicații Suplimentare

Laserul de înaltă performanță Fotona Nd:YAG completează perfect laserul Er:YAG cu capacitatea sa de a pătrunde profund, pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața țesutului. Absorbția sa omogenă în țesuturi și absorbția redusă în melanină permit utilizarea sa în siguranță cu toate tipurile de piele.Citește mai mult

Tratamente Cheie

IncontiLase®

IntimaLase®

RenovaLase®

ProlapLase®

Accesorii

G-Runner™ Scanner

G-Runner™ Scanner

R09-2G


R09-2G


R33-T

pedala wireless


Pedală Wireless

R08-Ti

R08-Ti


R11 pentru Ginecologie

G-Set


G-Set

SClear Speculum


SClear Speculum

PS03X


PS03X

Rezultate Clinice

Distribuția Gradului de Cistocel la Momentul Inițial și Evoluție

Sindromul Genito-urinar de Menopauză

Stadiul Mediu al Cistocelului la Momentul Inițial și După Tratament

Strângerea Canalului Vaginal

Îngustare Vagin

Download Broșuri Download G-Runner Leaflet Studii Clinice

solicită ofertă

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.[acceptance]