acnee-si-cicatrici-postacneice

Acnee și Cicatrici Postacneice


O Soluție Rapidă și Simplă pentru Piele Curată

Fotona oferă un protocol de tratament cu acnee cu laser care oferă o soluție cu adevărat cuprinzătoare la problema acneei. Lumina laser Nd: YAG controlată cu exactitate de Fotona pătrunde în siguranță în piele pentru a viza eficient glandele sebacee hiperactive și pentru a reduce riscul de a dezvolta noi inflamații acneice.

Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor acneice, Fotona oferă un tratament laser complementar bazat pe o procedură precisă și blândă de refacere a pielii, în care un fascicul laser Er: YAG este absorbit de micro-straturile superioare ale pielii pentru a vaporiza țesutul cicatrizat și a stimula producția. de colagen nou în derm.

Rezultate rapide, fără efecte secundare

Pentru acneea activă, tratamentul cu laser Fotona reduce inflamația acneei prin absorbție fotoselectivă și efecte de încălzire controlate. Laserul Nd: YAG de mare putere Fotona pătrunde în siguranță pielea la o adâncime optimă de tratament pentru a distruge termic și selectiv glandele sebacee hiperactive.

Pe lângă efectele sale de penetrare termică, tratamentul cu laser pentru acnee Nd: YAG accelerează și procesul de vindecare și stimulează remodelarea colagenului, un pas important în tratamentul pe termen lung al acneei.

Revizuire ușoară și eficientă a cicatricilor împotriva acneei

Pentru tratarea cicatricilor acneice problematice, lungimea de undă a laserului Er: YAG de la Fotona este ideală pentru revizuirea ușoară a cicatricilor ablative. Laserul Er: YAG asigură în condiții de siguranță și eficiență adâncimea minimă de penetrare necesară pentru reafacerea ușoară a pielii cu cicatrici acneice, contribuind la îmbunătățirea texturii și tonului pielii. Spre deosebire de cojile chimice și dermabraziunea, resurfacing-ul pielii cu laser permite controlul precis al adâncimii de penetrare. Laserul vaporizează ușor straturile subțiri de microni ale suprafeței cicatrizate cu acnee pentru a dezvălui pielea sănătoasă, nedeteriorată de dedesubt. Resurfacing-ul cu laser este o procedură simplă, rapidă, sigură.

Performanta superioara

Atât SP Dynamis, cât și SP Spectro sunt echipate cu un laser Er: YAG de înaltă performanță, care ablează pielea mai eficient cu tehnologia brevetată VSP (Variable Square Pulse), care poate fi reglată cu precizie la variațiile de ablație „la rece” și la raporturile termice non-ablative. . Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice dorite de pacienții dvs.

Laserul Nd: YAG de pe SP Dynamis & SP Spectro completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er: YAG cu capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd: YAG, impulsurile VSP proprietare ale Fotona creează creșteri de temperatură instantanee, limitate doar la structurile vizate. Nu se depune energie inutilă în piele.

Piese de mână și accesorii

Tehnologia inovatoare a pieselor de mână, special concepută de Fotona, permite livrarea sigură, controlată cu precizie și eficientă a impulsurilor laser în zona de tratament. Mai multe informații despre piese de mână și alte accesorii sunt disponibile pe paginile de produse SP Line și  TimeWalker ® Fotona4D ® .

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

acne_scars_dr_luppino

Tratamentul cicatricilor acneice
Cu amabilitatea lui Giuseppe Ivano Luppino, MD
Sursă laser: Er: YAG (2940 nm)

active_acne_sult_rn

Tratamentul cicatricilor acneice
Cu amabilitatea lui  Robin Sult, RN
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)

Tratamentul cicatricilor acneice
Cu amabilitatea lui  Robin Sult, RN
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)

Tratamentul cicatricilor acneice
Cu amabilitatea lui  Robin Sult, RN
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)

active_acne4_dr_radulaski

Tratamentul cicatricilor acneice
Cu amabilitatea lui Nada Radulaški, MD
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)