Epilare_definitiva

Epilare Definitivă


Îndepărtarea Părului FRAC3®

Sistemele laser Nd: YAG de înaltă performanță Fotona cu tehnologia FRAC3® au introdus noi standarde de eficiență în asigurarea unei reduceri sigure și eficiente a părului – folosind un sistem inovator care vizează în mod eficient foliculii de păr cu o combinație de fototermoliză selectivă și omogenă.

Sigur pentru toate tipurile de piele

Aparatele laser Nd: YAG de la Fotona încorporează o tehnologie revoluționară de control al pulsului și un model de tratament tridimensional patentat (FRAC3®) pentru a asigura o reducere sigură și eficientă a părului. Spre deosebire de alte lungimi de undă, numai Nd: YAG este sigur de utilizat pe toate tipurile de piele. Sistemul inovator Fotona vizează în mod eficient zonele de tratare a suprafeței, lăsând neafectate țesuturile din jur.

Succesul tratamentelor de reducere a părului depinde în mare măsură de pielea și tipul de păr al pacientului, precum și de abilitățile și cunoștințele de tratament ale medicului. Majoritatea pacienților se pot aștepta la o reducere semnificativă a părului nedorit, iar orice creștere viitoare a părului va fi de obicei mai subțire și mai ușoară și, prin urmare, mult mai puțin pronunțată decât înainte.

Reducerea părului la înaltă performanță

Combinat cu scanerul S-11 de înaltă performanță de la Fotona, puteți trata cu ușurință suprafețe mari, cum ar fi picioarele, spatele și pieptul, rapid și eficient, făcând tratamentele cu laser una dintre cele mai eficiente soluții de reducere a părului pe termen lung. Impulsurile laser Fotona de înaltă putere de vârf oferă viteza și eficiența necesare pentru a acoperi în mod uniform zone mari de scanare. În funcție de dimensiunea zonei de tratament, între trei și cinci ședințe, la șase până la opt săptămâni distanță va duce la un rezultat estetic și clinic semnificativ.

Următoarele sisteme laser Nd: YAG de la Fotona sunt ideale pentru reducerea definitivă a părului , precum și pentru multe alte tratamente estetice ale pielii:

Performanta superioara

Toate echipamentele laser Fotona Nd: YAG sunt echipate cu tehnologia VSP (Variable Square Pulse), permițând energiei laser să pătrundă adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii. Comparativ cu tehnologiile convenționale Nd: YAG, impulsurile VSP proprietare ale Fotona creează creșteri de temperatură instantanee, limitate doar la structurile vizate; nu se depune energie inutilă în piele.

Piese de mână și accesorii

Tehnologia inovatoare a piesei de mână special concepută de Fotona permite livrarea sigură, controlată cu precizie și optimă a impulsurilor laser în zona de tratament. Fotona oferă, de asemenea, un kit de actualizare a tratamentului pentru reducerea părului FRAC3® , care oferă utilizatorilor laserului Fotona cunoștințele, accesoriile și un set complet de instrumente necesare pentru a efectua cu încredere și abilitate procedura pacienților lor.

Mai multe informații despre piesele de mână și alte accesorii sunt disponibile pe paginile de produse SP Line și XP Line .

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

Reducerea Definitivă a Părului
Cu amabilitatea lui: Jasna Blaha, MD, MSc.
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)

eyebrow_hair_reduction_sult_rn

Reducerea Definitivă a Părului
Cu amabilitatea lui  Robin Sult, RN
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)

shoulder_hair_reduction_sult_rn

Reducerea Definitivă a Părului
Cu amabilitatea lui  Robin Sult, RN
Sursă laser: Nd: YAG (1064 nm)