HAIRstart® -

HAIRestart®

Stimularea non-invazivă cu laser a creșterii părului

Ce este HAIRestart ® ?

Stimularea creșterii părului HaiRestart ® de la Fotona este o metodă eficientă de tratare a tulburărilor de căderea părului. Această soluție inovatoare se concentrează pe stimularea foliculilor de păr latenți pentru a promova creșterea părului.

Cu modalitatea Fotona SMOOTH ® HaiRestart ® permite tratamente care asigură o livrare foarte controlată a energiei și oferă cel mai bun confort pentru pacient. 

Practicienii pot oferi în mod eficient și în siguranță profiluri unice de temperatură temporală și spațială scalpului, rezultând o regenerare crescută a țesuturilor și promovarea creșterii noi a foliculilor.

Avantaje cheie:

  • Prevenirea căderii ulterioare a părului
  • Creșterea densității și a grosimii părului
  • Promovarea creșterii de noi foliculi
  • Fara medicamente
  • Fără timp de nefuncţionare

Cum functioneaza?

Metoda de acțiune constă în impulsurile patentate Fotona SMOOTH ® care livrează ușor lumină laser către țesut, declanșând scalpul într-un mod sigur și controlat. 

Fotona SMOOTH ® funcționează la lungimea de undă optimă a laserului infraroșu Er:YAG (2,94 μm) care coincide cu absorbția maximă în piele.

Caracteristica unică patentată a Fotona SMOOTH ® este capacitatea de a acționa într-o manieră non-ablativă, producând impulsuri termice ușoare proiectate cu precizie. 

Acest lucru asigură că lumina laser este livrată la țesut ușor și eficient , încălzind scalpul într-un mod pulsat sigur și controlat.

Efectul general este o încălzire blândă a pielii și producerea de factori de creștere, fără nicio ablație semnificativă a epidermei.

Rezultate semnificative și pacienți foarte mulțumiți

Mai multe studii clinice ale HaiRestart® au demonstrat o eficacitate ridicată și o absență a efectelor adverse. 

Au fost raportate îmbunătățiri semnificative a creșterii părului împreună cu densitatea crescută a părului și o stabilizare a căderii părului, indiferent de gradul AGA (alopecie androgenetică), vârsta pacientului sau durata AGA.

Rezultatele evaluării oarbe a pacienților într-un studiu (Day D. și colab., 2021) au indicat îmbunătățirea calității părului la 93% dintre pacienți , care nu a fost corelată cu vârsta sau gradul AGA. 

În alte studii (Dekeyser B., 2019 și Mercik G. et al., 2021), pacienții au raportat și feedback subiectiv, descriind un scalp mai elastic și mai puțin uscat și un păr mai gros, mai durabil, mai sănătos și mai dens decât anterior.

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

HAIRstart® _4

Pentru mai multe fotografii înainte și după, consultați prospectul nostru HAIRestart ®.