Hiperhidroză

O soluție minim invazivă pentru transpirația excesivă

Tratamentul cu laser a hiperhidrozei axilare este o soluție sigură, eficientă și minim invazivă pentru hiperhidroză. Tratamentele cu laser sunt printre cele mai puțin invazive dintre toate tehnicile chirurgicale, astfel încât cicatricile și imobilizarea pacientului nu reprezintă o problemă.

Glandele sudoripare țintă, fără daune colaterale

Pentru tratarea hiperhidrozei, lumina laser Nd:YAG de 1064 nm este utilizată pentru a distruge permanent glandele sudoripare axilare prin încălzirea fotoselectivă a țesutului glandei sudoripare fără a deteriora țesutul din jur. Procedura se efectuează sub anestezie locală și se termină în mai puțin de o oră. Etapele generale ale tratamentului sunt următoarele:

  • Pasul 1 – Localizare: Înainte de operație, axilele sunt acoperite cu iod, iar amidonul este folosit pentru a identifica locația precisă a glandelor sudoripare.
  • Pasul 2 – Iradiere: Se face o incizie de 3 mm prin care se trece o canulă cu o fibră optică. Prin această fibră optică este tras un fascicul laser QCW 1064 nm Nd:YAG, care distruge glandele sudoripare.
  • Pasul 3 – Îndepărtați: Pentru a îndepărta glandele distruse, se folosește o canulă cu răzătoare.

Pentru a asigura o selectivitate maximă în timpul tratamentelor, sistemele laser XP Line și SP Line de la Fotona au un mod special QCW în care vârfurile localizate ating niveluri de putere în intervalul kW. Acest lucru îmbunătățește efectul selectiv al laserului atunci când țintește țesutul, asigurând o mai mare viteză, eficiență și siguranță în timpul tuturor procedurilor chirurgicale.

Tratamentul alegerii – simplu, sigur și eficient

Un număr tot mai mare de medici consideră laserul Nd:YAG ca fiind tratamentul de alegere pentru hiperhidroză, mai ales când se ia în considerare simplitatea și rapiditatea procedurii (precum și riscul minim de complicații). Procedura durează aproximativ o oră, iar pacienții pot reveni la activitățile lor normale în câteva ore de la tratament, ceea ce duce la o recuperare completă în patru până la șapte zile.
Citește mai mult

 

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

Tratamentul Hiperhidrozei

Tratamentul hiperhidrozei
Prin amabilitatea: Dusan Maletic, M.Sc., MD
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

tratamentul-hiperhidrozei

Tratamentul hiperhidrozei
Prin amabilitatea: Dusan Maletic, M.Sc., MD
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Descarcă Broșura Vezi Cursuri LA&HA