incontilase

IncontiLase®


Tratament Laser Incontinență Urinară de Stres

IncontiLase® este o terapie cu laser Er:YAG, non-invazivă, în așteptarea brevetului, pentru tratamentul incontinenței urinare de stres ușoare și moderate, bazată pe stimularea fototermală non-ablativă a neogenezei colagenului, micșorarea și strângerea țesutului mucoasei vaginale și fascia endopelvică bogată în colagen și, ulterior, un sprijin mai mare al vezicii urinare.

Indicațiile pentru terapia cu IncontiLase® sunt incontinența urinară ușoară și moderată de stres și mixtă (SUI). Studiile clinice preliminare arată că este o procedură eficientă, ușor de realizat și sigură.

Rezumatele studiilor științifice publicate care examinează eficacitatea și siguranța terapiei cu laser Fotona SMOOTH® în ginecologie pot fi găsite în următorul Compendiu de studii clinice .

Cum funcționează IncontiLase®?

  • Laserul non-ablativ Fotona Er:YAG 2940 nm cu tehnologie „Smooth-mode” patentata afectează termic țesutul vaginal, stimulând remodelarea colagenului și sinteza de noi fibre de colagen în regiunea vestibulului și a orificiului uretral, precum și în zonă de-a lungul peretelui vaginal anterior.
  • Rezultatul final al neogenezei colagenice este micșorarea și înăsprirea țesutului mucoasei vaginale și a fasciei endopelvice bogate în colagen și ulterior un sprijin mai mare al vezicii urinare și revenirea funcției normale de continență.
Citește mai mult

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

Tratamentul incontinenței urinare de stres

Cu amabilitatea: Urska B. Ogrinc, MD și Sabina Sencar, MD și Helena Lenas
Sursa laser: Non-Ablativ Er:YAG

Download broșuri Vezi Cursuri LA&HA Webinars & Training & Workshops Cercetare clinică & Stiințifică