Îndepărtare Tatuaje

Îndepărtare Tatuaje


Soluție Eficientă și Sigură pentru Tatuajele Multicolore

Echipamentele laser Q-Switched sunt instrumentele ideale pentru eliminarea eficientă a tatuajelor complexe și multicolore. Sistemele laser cu mai multe lungimi de undă, Q-Switched cu KTP dublat în frecvență sunt capabile în mod unic să producă impulsuri foarte scurte de lumină intensă care trec inofensiv prin straturile superioare ale pielii pentru a fi absorbite selectiv de pigmenții specifici tratamentului.

Cea mai mare energie pentru eficiență maximă

Tehnologia cu laser Q-Switched de la Fotona generează impulsuri de nanosecundă de mare energie, care sunt eficiente la îndepărtarea multor tipuri de tatuaje. Prin utilizarea unor dimensiuni mai mari a punctelor la o energie foarte ridicată, structurile pigmentate situate mai adânc pot fi atinse și îndepărtate, iar eficacitatea și eficiența tratamentului cu laser într-o singură sesiune sunt semnificativ îmbunătățite.

Lungimi de undă diferite pentru tatuaje multicolore

Echipamentele laser Q-Switched Fotona oferă patru lungimi de undă într-un singur sistem – permițând tratamente pentru practic toate culorile pigmentului utilizate în mod obișnuit. Impulsurile de energie extrem de scurte fac ca pigmenții tatuajului să se rupă în particule mai mici, care sunt apoi îndepărtate de sistemul imunitar propriu al corpului. Majoritatea procedurilor de îndepărtare tatuare durează doar câteva minute, dar sunt necesare de obicei mai multe tratamente pentru a elimina complet un tatuaj. Sunt necesare intervale de trei săptămâni între sesiuni pentru a permite eliminarea reziduurilor de pigment de către organism.

Tehnologie brevetată pentru tratamente mai sigure și mai precise

Omogenitatea unui profil de fascicul laser asigură o siguranță mai mare în timpul tratamentelor, deoarece energia laserului este distribuită uniform în zona tratată. Leziunile epidermice sunt reduse la minimum și riscul de sângerare, stropire de țesut și modificări texturale tranzitorii ale pielii este redus. Tehnologia laser avansată cu Q-Switched Fotona se bazează pe soluții inovatoare brevetate, cum ar fi OPTOflex® și Vacuum Cell Technologies, pentru a produce un profil de fascicul aproape perfect omogen, rezultând tratamente mai sigure și mai eficiente pentru pacienții dumneavoastră

Performață superioară

Tehnologia cu impulsuri de o nanosecundă la energie mare, este mult mai eficientă la îndepărtarea pigmenților decât laserele cu impulsuri multiple care generează energii ridicate în mod echivalent. Laserele StarWalker’s și QX MAX, cu un singur impuls, permit dimensiuni mai mari ale spoturilor să rămână eficiente, evitând efectul de împrăștiere a luminii laser în țesutul pielii. Cu impulsuri unice de mare energie, mai mulți adânci pot fi vizați și eliminați.

Cu impulsuri laser cu energie ridicată, este permisă utilizarea unor dimensiuni mai mari ale punctelor, necesitând mai puțină fluență pentru a fi eficientă și reducând riscul de efecte secundare nedorite, cum ar fi stropirea țesuturilor, sângerarea și modificările texturale.

În plus, prin efectuarea procedurii de eliminare a tatuajelor FracTAT® patentată de Fotona, eficacitatea și eficiența tratamentului într-o singură sesiune sunt în continuare maximizate.

Procedura inovatoare FracTAT® de la Fotona poate fi realizată cu sistemul laser StarWalker alimentat de ASP. Micro găurile sunt facute în piele cu ajutorul unei piese manuale ablative laser și a impulsurilor laser MaQX10. Micro găurile acționează ca niște conducte de reducere a presiunii prin care gazele produse în timpul tratamentului pot scăpa fără a crește o presiune excesivă. Acest lucru permite laserului să ajungă la pigmenți adânci și facilitează îndepărtarea mai rapidă a pigmenților de culoare de pe piele.

Piese de mână și accesorii

Linia Fotona de piese de mână din titan special concepute, avansate și ușor de utilizat, permite livrarea sigură, precisă, controlată și eficientă a impulsurilor laser către zona de tratament.

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

tattoo_removal_dr_ahcan

Îndepărtare Tatuaje
Cu amabilitatea lui: Uroš Ahčan, M.D., Ph.D.
Sursă laser: Q-Switched Nd:YAG (1064 nm)

Îndepărtare Tatuaje
Cu amabilitatea lui: Uroš Ahčan, M.D., Ph.D.
Sursă laser: Q-Switched KTP Nd:YAG (532 nm)

tattoo_removal_dr_ahcan3

Îndepărtare Tatuaje
Cu amabilitatea lui: Uroš Ahčan, M.D., Ph.D.
Sursă laser: Q-Switched Nd:YAG (1064 nm)

tattoo_removal_fotona

Îndepărtare Tatuaje
Cu amabilitatea Fotona
Sursă laser: Q-Switched Nd:YAG (1064 nm)

tattoo_removal_fotona2

Îndepărtare Tatuaje
Cu amabilitatea Fotona
Sursă laser: Q-Switched Nd:YAG (1064 nm)