Leziuni Pigmentare

Leziuni Pigmentare


Rapid, Simplu și Minim-invaziv

Leziunile pigmentare sunt remarcabil de frecvente, iar majoritatea covârșitoare sunt benigne. Este recunoscut pe scară largă în comunitatea medicală că laserele cu comutare Q sunt instrumentele ideale pentru îndepărtarea eficientă a leziunilor benigne pigmentare. Sistemele laser cu mai multe lungimi de undă, Q-Switched cu KTP dublat în frecvență sunt capabile în mod unic să producă impulsuri foarte scurte de lumină intensă care sunt absorbite selectiv de pigmenții specifici tratamentului într-o leziune.

Patru lungimi de undă pentru cea mai largă gamă de leziuni

Fotona StarWalker și  sistemul laser QX MAX sunt instrumentul perfect pentru tratarea unei game largi de leziuni pigmentare, permițând tratamente pentru orice, de la nevi (alunițe) și leziuni vasculare la efelide, pete solare și melasma. Leziunile superficiale pot fi tratate cel mai eficient cu lungimea de undă de 532 nm, în timp ce lungimea de undă de 1064 nm poate fi utilizată pentru a viza leziunile mai profunde.

Tratamente sigure, eficiente și minim invazive

Pentru o afecțiune dificil de tratat, cum ar fi melasma, StarWalker și  QX MAX sunt deosebit de eficiente datorită selectivității luminii cu comutare Q, permițându-i să distrugă numai pigmenții și nu celulele. Aceasta înseamnă că distrugerea pigmentului poate avea loc fără ablarea pielii – o caracteristică unică care permite și alte posibilități de tratament, cum ar fi îndepărtarea sigură și eficientă a tatuajelor complexe, multicolore.

Pe lângă laserele cu comutare Q, laserele Er: YAG pot fi utilizate și pentru ablația keratozelor, alunițelor și a altor leziuni pigmentare, permițând îndepărtarea epidermei și a dermului superficial într-un mod controlat și relativ fără sânge. Studiile clinice au arătat că laserele Er: YAG sunt foarte eficiente pentru tratamentul keratozei, cu o îmbunătățire clinică și histologică de până la 93% după un singur tratament.

Performanta superioara

Tehnologia cu impulsuri cu o singură nanosecundă de mare energie este mult mai eficientă la îndepărtarea pigmenților decât laserele cu impulsuri multiple care generează energii ridicate în mod echivalent. Laserele StarWalker’s și QX MAX cu un singur impuls, cu un singur impuls, permit dimensiuni mai mari ale spoturilor să rămână eficiente, evitând efectul de împrăștiere a luminii laser în țesutul pielii. Cu impulsuri unice de mare energie, mai mulți pigmenți mai adânci și mai adânci pot fi vizați și eliminați.

Cu impulsuri laser cu energie ridicată, este permisă utilizarea unor dimensiuni mai mari ale punctelor, necesitând mai puțină fluență pentru a fi eficientă.

Piese de mână și accesorii

Linia de piese de mână din titan special concepute, avansate și ușor de utilizat din Fotona permite livrarea sigură, precisă, controlată și eficientă a impulsurilor laser către zona de tratament.

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

actinic_keratosis_dr_luppino

Tratament Keratoză Actinică
Cu amabilitatea lui: Giuseppe Ivano Luppino, MD
Sursă Laser: Q-Switched Nd: YAG (1064 nm)

melasma_dr_kozarev

Tratament Melasmă
Cu amabilitatea lui Dr. Jasmina Kozarev, MD.
Sursă laser: Q-Switched Nd: YAG (1064 nm)

Tratament Leziuni Pigmentate

Tratament Leziuni Pigmentare
Cu amabilitatea lui WK Book, China
Sursă laser: Q-Switched Nd: YAG (1064 nm)

solar_lentigo_fotona

Tratament Lentigo Solar
Cu amabilitatea FOTONA
Sursă laser: Q-Switched KTP Nd:YAG (532 nm)