linelase

LineLase™


Tratament cu laser minim invaziv pentru vergeturi

  • Îmbunătățirea texturii și aspectului pielii
  • Remodelarea colagenului
  • Potrivit și pentru tipurile de piele mai închisă la culoare
  • Minimal invaziv.

Ce este LineLase TM ?

LineLase TM este un tratament cu laser eficient și sigur pentru vergeturi, potrivit pentru toate tipurile de piele. Înmoaie și aplatizează aspectul vergeturilor, îmbunătățind în același timp aspectul general al pielii. Este o procedură confortabilă și neagresivă, care permite pacienților să revină imediat la rutinele lor normale.

Cum funcționează tratamentul LineLase TM ?

LineLase TM este o procedură în 2 etape care combină strângerea Fotona SMOOTH® cu rejuvenarea pielii prin ablație.

Prima etapă constă într-un mod revoluționar non-ablativ Er:YAG SMOOTH® aplicat pe zona de tratament, care este ideal pentru strângerea pielii. Încălzirea intensă și controlată a țesuturilor de suprafață stimulează remodelarea colagenului și inițiază neocolageneza. Efectele au ca rezultat o îmbunătățire generală a laxității și elasticității zonelor tratate.

A doua etapă constă în ablația pielii cu un fascicul Er:YAG complet sau fracționat, care îmbunătățește caracteristicile cicatricilor și îndepărtează imperfecțiunile superficiale.

Rezultate promițătoare și cercetare continuă

Cercetările efectuate cu laserele Er:YAG au arătat rezultate excelente. Îmbunătățirea cu până la 75% a texturii pielii a fost observată la pacienții unui studiu realizat cu modul Fotona SMOOTH ® de Dr. R. Wanitphakdeedecha (vezi fila Cercetare științifică și clinică). Pentru cele mai bune rezultate, tratamentul cu laser trebuie efectuat cât mai curând posibil după apariția vergeturilor, deoarece este în general mai de succes pentru tratarea vergeturilor în stadiile incipiente (Striae rubra). Tratamentul trebuie repetat de mai multe ori, in functie de marimea si starea pielii.

Echipamente Laser

SP Dynamis

XS Dynamis

Rezultate Clinice

Striații - Înainte și După

LineLase ™
Cu amabilitatea lui Claudia M. Pidal, MD
Sursă laser: Er:YAG(2940nm)

Striații Înainte și După

LineLase ™
Cu amabilitatea lui Shadya W. Ramdjan, MD
Sursă laser: Er:YAG(2940nm)

Vezi Cursuri LA&HA Cercetare clinică & Stiințifică