Rejuvenarea Pielii

Rejuvenarea Pielii


TwinLight ®  Rejuvenare Fracționată

Dorința colectivă de a rămâne veșnic tânăr a creat o piață enormă pentru tratamentele anti-aging. Dezvoltările recente în tehnologia laser oferă acum o metodă mai durabilă și dovedită științific de a restabili frumusețea naturală a pielii. Spre deosebire de tratamentele tradiționale precum dermabraziunea și cojile chimice, caracteristicile unice ale rejuvenării piele cu laser permit un control mai precis și mai precis asupra procesului de tratament.

Tratamentele de reîmprospătare și întinerire a pielii pot fi efectuate fie în moduri ablative cu un laser Er:YAG, fie non-ablativ cu un laser Nd:YAG, în funcție de rezultatul estetic particular pe care pacientul și medicul doresc să îl obțină. În plus, tratamentele ablative și non-ablative pot fi, de asemenea, combinate într-un tratament anti-aging cuprinzător, cum ar fi sistemul Fotona de reîntinerire fracțională TwinLight™.

Vă prezentăm TwinLight® Rejuvenare Fracționată

Procedurile anterioare de întinerire a pielii au tratat suprafețe mari de piele, chiar în vârstă sau nu. Însă, cu metoda revoluționară TwinLight ® Fractional Rejuvenation de la Fotona , lumina laser vizează precis imperfecțiunile pielii, lăsând neatinsă pielea sănătoasă din jur. Căldura din energia laser stimulează, de asemenea, producția de colagen nou în derm, iar pielea din jur, netratată, ajută la accelerarea procesului de întinerire.

O soluție simplă și eficientă în 3 pași

TwinLight® Fractional Rejuvenation este o procedură simplă în 3 pași optimizată pentru a îmbunătăți în mod semnificativ netezimea pielii și a-i oferi un aspect mai proaspăt și mai sănătos. Efectul de încălzire profundă a fasciculului laser Nd:YAG de la Fotona ajută la întinerirea și stimularea pielii, în timp ce fasciculul Er:YAG ajută corpul să formeze o piele nouă și mai strânsă.

Pasul 1 – Condiționare: Un fascicol Nd:YAG este trecută de două ori de-a lungul suprafeței. Prima trecere oferă un stimul scurt pielii, a doua trecere pătrunde în țesut, provocând încălzirea FRAC3® profundă și condiționând pielea pentru o terapie eficientă de tratament fracționat.

Pasul 2 – Terapie fracționată: Pielea veche, uzată este eliminată de un laser fracțional Er:YAG. Canalele micro-ablative precise vor fi înlocuite cu țesut nou, mai strâns și sănătos pe măsură ce se formează o piele nouă.

Pasul 3 – Peeling: Pielea este ablată cu o rază ușoară completă Er: YAG, care termină tratamentul și elimină imperfecțiunile superficiale.

Utilizarea luminii fracționate pentru întinerirea pielii poate produce un efect perfect adaptat la așteptările pacientului dumneavoastră și oferă un grad de control și eficacitate care permite sculptarea foarte precisă a pielii. Tratamentele se pot extinde de la retușuri ușoare până la remodelarea profundă a colagenului, ideal pentru pacienții care doresc efecte de întinerire drastică, dar nu sunt înclinați spre alternative chirurgicale sau chimice agresive. Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele, cu timp minim de nefuncționare al pacientului.

Performanta superioara

Atât SP Dynamis, cât și SP Spectro sunt echipate cu un laser Er: YAG de înaltă performanță, care maximizează eficiența ablației cu tehnologia brevetată VSP (Variable Square Pulse), care poate fi reglată cu precizie la variațiile de ablație „la rece” și la raporturile termice non-ablative. Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice dorite de pacienții dvs.

Laserul Nd: YAG de pe SP Dynamis & SP Spectro completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er:YAG cu capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd: YAG, impulsurile VSP proprietare ale Fotona creează creșteri de temperatură instantanee, limitate doar la structurile vizate. Nu se depune energie inutilă în piele.

Piese de mână și accesorii

Tehnologia inovatoare a piesei de mână Fotona, special concepută, permite livrarea sigură, controlată cu precizie și optimă a impulsurilor laser în zona de tratament. Mai multe informații despre piese de mână și alte accesorii sunt disponibile pe paginile de produse SP Line și  TimeWalker ® Fotona4D ® .

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

periocular_resurfacing_dr_paciolla

Tratament de Rejuvenare Perioculară
Cu amabilitatea lui: Franco Paciolla, M.D.
Sursă Laser: Er: YAG (2940 nm)

perioral_resurfacing_dr_paciolla

Tratament de Rejuvenare Periorală
Cu amabilitatea lui: Franco Paciolla, M.D.
Sursă Laser: Er: YAG (2940 nm)

resurfacing_sult_rn

Tratament de Rejuvenare
Cu amabilitatea lui: Robin Sult, R.N.
Sursă Laser: Er: YAG (2940 nm)