Revizuirea Cicatricilor

Revizuirea Cicatricilor


Natura minim invazivă a tratamentelor cu cicatrici cu laser înseamnă că acestea sunt bine tolerate de către pacienți, iar timpii de recuperare mai rapide permit impactul psihologic al tratamentelor pentru revizuirea cicatricilor să fie realizat mult mai repede de către pacienți.

Exploatarea puterii medicale a luminii

Echipamentele laser sunt ideale pentru tratamentul eficient al unei game largi de țesuturi cicatriciale. Er:YAG este utilizat pentru ablația ușoară a țesutului cicatricial și activarea remodelării colagenului. Cicatricile acneice răspund bine la tratamentele Er:YAG. Pentru cicatricile hipertrofice, cercetările clinice efectuate cu lungimea de undă Nd:YAG arată o îmbunătățire suplimentară a aspectului estetic și a calității țesutului general al unei cicatrici, inclusiv eritemul, volumul, flexibilitatea etc.

O soluție de tratament sinergic

Cu terapia pionier de revizuire a cicatricilor cu dublă lungime de undă Fotona , atât lungimile de undă non-ablative Nd: YAG, cât și cea fracțional-ablativă Er:YAG sunt combinate ca parte a unui singur regim complet de tratament al cicatricilor, cu rezultate vizibile imediate care îl depășesc pe cel tradițional bazat pe laser și tehnici convenționale de tratament cicatricial. Terapiile de tratare a cicatricilor cu lungime de undă dublă oferă o soluție extrem de eficientă, care nu numai că abordează aspectul estetic al unei cicatrici, ci ajută și la rezolvarea factorilor care se complică cu sistemul de hrănire vasculară a cicatricii.

Performanta superioara

Atât SP Dynamis, cât și SP Spectro sunt echipate cu un laser Er: YAG de înaltă performanță, care ablează pielea mai eficient datorită tehnologiei brevetate VSP (Variable Square Pulse), care poate fi reglată cu precizie în funcție de ablația „rece” și termică non-ablativă. rapoarte. Personalizarea completă vă permite să obțineți cu precizie rezultatele clinice dorite de pacienții dvs.

Laser-ul Nd:YAG de pe SP Dynamis & SP Spectro completează perfect acțiunea ablativă a laserului Er:YAG cu capacitatea de a pătrunde adânc în piele pentru a crea efecte termice fără a deteriora suprafața pielii. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd:YAG, impulsurile VSP patentate Fotona creează creșteri de temperatură instantanee, limitate doar la structurile vizate. Nu se depune energie inutilă în piele.

Piese de mână și accesorii

Tehnologia inovatoare a piesei de mână special concepută de Fotona permite livrarea sigură, controlată cu precizie și optimă a impulsurilor laser în zona de tratament.

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

Tratamentul Cicatricilor Acneice
Cu amabilitatea lui: Giuseppe Ivano Luppino, MD
Sursă Laser: Er: YAG (2940 nm)

scar_dr_kozarev

Tratamentul Cicatricilor Faciale
Cu amabilitatea lui Dr. Jasmina Kozarev, MD.
Sursă laser: Er: YAG (2940 nm)

nasal_scar_sult_rn

Tratament Cicatricilor Nazale
Cu amabilitatea lui Robin Sult, RN
Sursă laser: Er:YAG (2940 nm)

Webinars & Training & Workshops