SmoothEye®

SmoothEye®


Un Tratament Non-Ablativ Fotona SMOOTH® Mode pentru Strângerea Pielii în Zona Regiunii Perioculare

  • Prospețime și etanșeitate imediată a zonei perioculare
  • Stimulează remodelarea colagenului și inițiază neocolageneza
  • Timp de recuperare puțin sau deloc
  • Delicat, rapid și non-invaziv
  • Sigur, controlat cu precizie

liplase_plumping

STRÂNGEREA PIELII

Modul Fotona SMOOTH® Er:YAG reduce ridurile din jurul ochilor într-o abordare non-invazivă. Modul Er:YAG SMOOTH® non-ablativ este aplicat pentru a stimula remodelarea și contracția colagenului. Întreaga regiune perioculară este acoperită, incluzând regiunile de deasupra, de dedesubt și laterale ochilor. Terapia este foarte bine tolerată de pacienți, fără disconfort descris.


Ce este SmoothEye ® ?

SmoothEye ® este un nou tratament Fotona SMOOTH ® non-ablativ pentru strângerea pielii în zona regiunii perioculare și reducerea apariției ridurilor periorbitale. SmoothEye® strânge în mod semnificativ pielea slăbită și îmbătrânită a pleoapelor și a regiunii perioculare, cu un timp de inactivitate redus sau deloc și confort maxim al pacientului, făcând din aceasta o procedură cosmetică non-invazivă foarte căutată.

După câteva ședințe de tratament, rezultatul este îmbunătățirea elasticității pielii, structurii generale și volumului, cu o reducere semnificativă a ridurilor.

Avantajele Modului Fotona SMOOTH ®

Modul revoluționar Fotona SMOOTH ® non-ablativ tratează pielea într-o manieră netedă, aproape „asemănătoare penelor”, fără sângerări și cu depunere de temperatură controlată cu precizie. Energia optică este livrată într-o secvență unică de impulsuri lungi sub-secundă, care previne acumularea temperaturii la suprafață și realizează încălzirea omogenă la câteva sute de micrometri de țesut.

Modul Fotona SMOOTH ® este ideal pentru strângerea pielii. Încălzirea intensă și controlată a țesuturilor de suprafață stimulează remodelarea colagenului și inițiază neocolageneza. Rezultatul este o îmbunătățire generală a ridurilor, a laxității și elasticității în zonele de tratament din jurul ochilor.

Noțiuni introductive despre SmoothEye ®

Instruirea în SmoothEye ® este oferită prin intermediul Laser and Health Academy ca parte a unui atelier de instruire în tratamentele estetice minim invazive Fotona, sub îndrumarea experților în tehnologia laserului medical. Atelierul extins, în care participanții se angajează în demonstrații live și dobândesc o înțelegere aprofundată a interacțiunii laser-țesut, va oferi informații necesare despre fundamentele tratamentelor estetice neinvazive și alte proceduri care pot fi efectuate cu sistemele laser Fotona.

Piese de Mână și Accesorii

Tehnologia inovatoare a piesei de mână Fotona, special concepută, permite livrarea sigură, controlată cu precizie și optimă a impulsurilor laser în zona de tratament.

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

courtesy_of_jolanda_grayling

SmoothEye®
Cu amabilitatea lui Jolanda Grayling
Sursă laser: Non-Ablative Er:YAG

courtesy_of_jong_gu_kim_md

SmoothEye®
Cu amabilitatea lui Jong Gu Kim, MD
Sursă laser: Non-Ablative Er:YAG

courtesy_of_pham_huu_nghi_md

SmoothEye®
Cu amabilitatea lui Pham Huu Nghi, MD, PhD – Vietnam
Sursă laser: Non-Ablative Er:YAG

courtesy_of_tania_phillips_md

SmoothEye®
Cu amabilitatea lui Tania Phillips, MD
Sursă laser: Non-Ablative Er:YAG

Vezi Cursuri LA&HA Webinars & Training & Workshops Cercetare clinică & Stiințifică