Tratamente Endovasculare

Rate de succes mai mari, recuperare mai scurtă

Tratamentul de ablație endovenoasă cu laser (EVLA) de la Fotona funcționează prin țintirea energiei laserului Nd:YAG către interiorul unei vene, provocând micșorarea și închiderea etanșării peretelui venei. Venele sănătoase care înconjoară vena închisă pot restabili fluxul normal de sânge în zona tratată.

Sigur, eficient și minim invaziv

EVLA este eficient în principal asupra venelor mari ale picioarelor. Energia laser este livrată în locația dorită din interiorul venei printr-o fibră optică și cateter. Tratamentele cu laser sunt mai puțin invazive decât metodele chirurgicale tradiționale de îndepărtare a venelor varicoase, au o rată mai mică de complicații și sunt bine tolerate de către pacienți. Timpul de recuperare este scurt, iar tratamentul produce rezultate cosmetice bune.

Vindecare mai rapidă și confort mai mare pentru pacient

Laserul QCW Nd:YAG de la Fotona are o afinitate deosebită pentru absorbția în hemoglobină, ceea ce îl face o alegere ideală pentru tratamentele cu laser endovenos. Performanța sa ridicată, selectivitatea și precizia (limitând efectele termice asupra țesutului țintă), permit un disconfort minim, rate de succes excepționale și timpi de recuperare scurtați.

Tratamentele de ablație cu laser endovenoasă pot fi efectuate cel mai bine cu următoarele sisteme laser Fotona:

Linia XP de sisteme laser Fotona oferă o varietate de instrumente esențiale pentru opțiuni de tratament extinse și viteză și precizie îmbunătățite ale tratamentelor chirurgicale și estetice, fără a compromite eficacitatea. XP Dynamis cu aplicații multiple de la Fotona include un laser chirurgical QCW Nd:YAG de înaltă performanță, precum și un laser estetic Nd:YAG cu puls lung încorporat, non-ablativ, care împreună permit o gamă extrem de largă de tratament.

Performanță superioară

Toate laserele Fotona Nd:YAG sunt echipate cu tehnologia VSP (Variable Square Pulse) pentru a oferi cea mai largă gamă de impulsuri selectabile și o mai mare siguranță procedurală. În comparație cu tehnologiile convenționale Nd:YAG, impulsurile VSP proprietare Fotona creează creșteri de temperatură practic instantanee, care sunt limitate doar la structurile vizate. Impulsurile pătrate de lumină laser ating puterile de vârf mai repede, rămân constante și revin imediat la zero. Acest lucru contribuie la rate mai mari de succes pe termen lung și la timpi de recuperare mai scurti.

Laserele XP Line și SP Line de la Fotona pot genera puteri de vârf peste 5 kW, asigurând o viteză și eficiență mai mari în procedurile chirurgicale.

Piese de mână și accesorii

Tehnologia inovatoare a piesei de mână Fotona, special concepută, permite livrarea sigură, controlată cu precizie și eficientă a impulsurilor laser în zona de tratament. Următoarele piese de mână sunt concepute pentru a fi utilizate cu sistemele laser XP Line :

Piesa de mână R27: furnizează în siguranță energie laser Nd:YAG, transmisă prin fibră optică la locul de tratament. Pentru utilizare cu sisteme laser Fotona care acceptă modul de operare QCW cu fibre de 400Mm și 600Mm.

Piesă de mână R33 Nd:YAG: destinată a fi utilizată în modul puls. Piesa de mână are o dimensiune variabilă a petei de la 2 la 10 mm și este recomandată pentru tratamentul leziunilor vasculare și pigmentate, tratamente de întinerire a pielii, precum și pentru reducerea definitivă a părului.Citește mai mult

 

Echipamente Laser

Rezultate Clinice

Tratamente endovasculare

Ablația endovasculară cu laser
Prin amabilitatea: Andrej Šikovec, MD, M.Sc.
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Tratamente endovasculare

Ablația endovasculară cu laser
Prin amabilitatea: Andrej Šikovec, MD, M.Sc.
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

tratament endovascular

Ablația endovasculară cu laser
Prin amabilitatea: Andrej Šikovec, MD, M.Sc.
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Tratamente endovasculare

Ablația endovasculară cu laser
Prin amabilitatea: Andrej Šikovec, MD, M.Sc.
Sursa laser: Nd:YAG (1064 nm)

Descarcă Broșura Vezi Cursuri LA&HA