vectorlift

VectorLift®


Lifting non-invaziv cu laser pentru sprâncene

  • Ridicarea sprâncenelor
  • Strângerea pleoapelor
  • Rezultate cu aspect natural
  • Procedura non-invazivă
  • Fără timp de nefuncţionare

Ce este VectorLift ® ?

VectorLift® este o soluție inovatoare pentru liftingul neinvaziv al sprâncenelor și întinerirea pleoapelor superioare. Acest protocol unic în 3 pași oferă o îmbunătățire a esteticii perioculare și a sprâncenelor prin ridicarea cozii sprâncenelor și strângerea pleoapelor superioare. VectorLift® oferă echilibrul optim între strângerea imediată a țesuturilor (contracție superficială), formarea de colagen nou (întinerire pe termen lung) și utilizarea fluențelor care sunt confortabile pentru pacient, fără a crea efecte secundare nedorite. Acest protocol este confortabil și neagresiv, permițând pacienților să revină imediat la rutinele lor normale.

Cum funcționează tratamentul VectorLift ® ?

VectorLift® este o procedură în 3 etape care extinde suprafața totală de tratament pentru a maximiza vectorii de lifting, combinând ridicarea sprâncenelor, strângerea pleoapelor și strângerea scalpului.

Adâncimea de penetrare cu VectorLift® este deosebit de favorabilă pentru tratamentele faciale, deoarece păstrează grăsimea subcutanată, care este vitală pentru integritatea feței. Folosirea fluentelor scăzute și a unui protocol de hiperstivuire produce o creștere mai profundă a colagenului pentru o strângere îmbunătățită, oferind, de asemenea, o experiență confortabilă pentru pacient, oferind o creștere treptată a căldurii.

Avantajele modului Fotona SMOOTH®

VectorLift® se bazează pe tehnologia revoluționară Fotona SMOOTH ® mode pulse, care are un record dovedit ca o soluție puternică și eficientă pentru încălzirea și stimularea reînnoirii colagenului superficial, precum și mai profund, folosind o modalitate patentată de puls.Modul inovator FotonaSMOOTH ® tratează pielea într-o manieră nonablativă netedă, aproape „asemănătoare unei pene”, fără sângerare și cu depunere la temperatură controlată cu precizie. Energia optică este furnizată într-o secvență unică de impulsuri lungi de mai puțin de secunde, care previne creșterea temperaturii la suprafață și realizează o încălzire omogenă la câteva sute de micrometri de țesut.

Noțiuni introductive cu VectorLift®

Instruirea în VectorLift® este oferită prin intermediul Academiei Laser și Sănătate ca parte a unui atelier de instruire în tratamentele estetice minim invazive de la Fotona, sub îndrumarea experților în tehnologia laserului medical. Citește mai mult

Echipamente Laser

Sp Dynamis - nx_line_

SP Dynamis NX Line

SP Dynamis

TimeWalker Fotona4D®

Rezultate Clinice

Înainte și După

VectorLift®
Courtesy of: Adrian Gaspar, MD
Laser source: Er:YAG (2940 nm)

 

VectorLift®
Courtesy of: Roberto Valdivia Sing, MD
Laser source: Er:YAG (2940 nm)

Descarcă Broșură tratament