AMINOACIZI + ACID hialuronic

TERAPIA CU COLAGEN JALUPRO

hidratează pielea și susține procesul natural de întinerire

Terapia cu colagen Jalupro este o combinație unică de conținut ridicat din cei mai importanți aminoacizi pentru piele și acid hialuronic, a cărui formulă patentată stimulează regenerarea celulelor pielii și crește nivelul de colagen natural.

Elasticitate ridicată
Tonifiere
Strălucire accentuată
Reducerea ridurilor

SERIA JALUPRO

Pe bază de aminoacizi și acid hialuronic, terapia cu colagen Jalupro oferă un model în 3 etape de terapie prin injectare, tablete și plicuri de băut cu aminoacizi + măști de față cu care pielea iși recapătă tinerețea și elasticitatea. Nu vorbim aici de filler, ci de o modalitate de a stimula pielea în sine pentru a-și reface colagenul și elastina. Există deja multe produse pe bază de aminoacizi, dar numai la Jalupro avem o combinație unică de produse, într-o formulă patentată, care funcționează pentru a avea efectul uimitor pe care îl are.

Terapie Jalupro prin injecție

Terapie prin Injectare

Tablete și pliculețe pentru băut cu aminoacizi

Tablete și Pliculețe pentru Băut cu Aminoacizi

Cosmetice Jalupro

Linia Cosmetică

  • Terapia cu colagen Jalupro este folosită pentru a revitaliza pielea nu numai pe față și pe gât, ci și în toate zonele cu probleme ale corpului. Este eficient în special pentru zona din jurul ochilor, unde apar primele semne de oboseală și de îmbătrânire a pielii. Această terapie face ca pielea noastră să producă mai mult colagen și astfel să facă față semnelor timpului – pielea devine mai elastică, mai hidratată, liniile fine și ridurile sunt netezite.
  • Terapia redă strălucirea și densitatea pielii deteriorate, previne și reduce aspectul pielii lăsate (față și corp), reduce ridurile fine și marcate, previne elastoza, îmbunătățește aspectul cicatricilor (inclusiv acnee), cheloizi (formațiuni tumorale de țesut dur). pe piele ) și semne roșii pronunțate

Jalupro oferă posibilități incredibile de mixare cu toxina botulinică, plasma, se combină cu succes cu toate celelalte proceduri estetice.

LA CE ESTE UTILIZAT JALUPRO?

Jalupro are proprietățile de hidratare și de susținere a colagenului pe care pacienții le doresc de la o injecție estetică.

Deoarece conține aminoacizi esențiali pentru întinerirea pielii, pacienții pot netezi și umple imperfecțiunile pielii, cum ar fi vergeturile și ridurile moderate, încurajând în același timp celulele să producă colagen.

Jalupro poate ajuta la corectarea daunelor provocate de soare, a cicatricilor de acnee și poate adăuga volum buzelor. Utilizați Jalupro Collagen Therapy pe față, gât, brațe, decolteu, axile, abdomen, genunchi și interiorul coapselor.

Jalupro funcționează extrem de bine pe pielea uscată și deshidratată. Acționează împotriva înroșirii și susține întinerirea pielii, revitalizând în mod natural aspectul pielii.

TERAPIA PRIN INJECTARE CU JALUPRO

Terapia cu colagen Jalupro este disponibilă în 2 pachete – Jalupro Classic și Jalupro HMW.

Acestea sunt soluții injectabile care acționează ca un biorevitalizant cutanat, poate fi folosit pentru a îmbunătăți textura pielii feței și pentru a corecta ridurile și liniile fine.

JALUPRO CLASIC

Procedura funcționează prin stimularea fibroblastelor care completează colagenul necesar pentru a repara testul conjunctiv. Acest lucru ajută pielea să se repare în mod natural și să își păstreze hidratarea. Pe masură ce înaintăm în vârstă, liniile fine și ridurile devin mai vizibile – în special din cauza fumatului și a daunele solare.
Aminoacizii Jalupro, împreună cu fibroblastele existente, creează nutrienții necesari pentru a ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire. Aminoacizii sunt necesari pentru a crea și menține pielea sanatoasă, rezultând un aspect mai natural și mai tineresc. Această soluție injectabilă uimitoare este un tratament eficient pentru a face pielea să arate strălucitoare și mai tânără, fără proceduri invazive.

CÂND SĂ UTILIZAȚI JALUPRO Classic?
Foto-îmbătrânire și anti-îmbătrânire față și corp (ușoare și medii)
Pregătirea, îmbunătățirea și prelungirea rezultatelor pentru diverse proceduri estetice
Vergeturi
PRE și POST operație
Pentru linii fine și ridurile din jurul conturului ochilor

UNDE?
Față, gât, conturul ochilor, decolteu, axile, brațe, interiorul coapselor, abdomen, zona genunchilor

JALUPRO HMW

Jalupro este o soluție injectabilă absorbabilă sterilă care acționează ca un biorevitalizant dermic care poate fi utilizat pentru a trata petele, ridurile și cicatricile pielii.

Oferă o acțiune de biorevitalizare în zonele în care pielea are (gropițe și riduri adânci).

Jalupro HMW constă din:
• o seringă de sticlă apirogena, de unică folosință, care
conține gel steril de hialuronat de sodiu;
• o sticlă de sticlă care conține o soluție sterilă pe bază de aminoacizi;

CÂND SĂ UTILIZAȚI JALUPRO HMW?
Foto-îmbătrânire și anti-îmbătrânire față și corp (moderată și severă)
Piele uscată și deshidratată
Proceduri vara
Începutul cursului de revitalizare (posibil de combinat cu Jalupro Clasic)
Pregatirea, îmbunătățirea și prelungirea rezultatelor pentru diverse proceduri estetice.

UNDE?
Față, gât, decolteu, axile, brațe, interiorul coapselor, abdomen, zona genunchilor

JALUPRO SuperHydro

Procedura functionează prin stimularea fibroblastelor care completează colagenul necesar pentru a repara țesutul conjunctiv. Acest lucru ajută pielea să se repare în mod natural și să își păstreze hidratarea.

Pe măsură ce înaintăm in vârstă, liniile fine și ridurile devin mai vizibile – în special cu fumatul și daunele solare.

Aminoacizii Jalupro, împreună cu fibroblastele existente, creează nutrienții necesari pentru a ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Aminoacizii sunt necesari pentru a crea și menține pielea sănătoasă, rezultând un aspect mai natural și întinerit.
Această soluție injectabilă uimitoare este un tratament eficient pentru a face pielea să arate strălucitoare ți tânără, fără proceduri invazive.

7 aminoacizi importanți pentru secreția de colagen

7 aminoacizi + 3 peptide + 3,2% LMW – HMW HA (acid hialuronic)

Protecția și revitalizarea matricei extra-celulare
Stimularea și regenerarea ligamentelor
Stimularea țesutului adipos subcutanat

3 Peptide Biometrice pentru activarea instantanee a fibroblastilor

Acetil Decapeptide 3 și Oligopeptide 24 pentru creșterea și activarea celulelor
Acetil Tetrapeptidă 5 pentru hidratarea de lungă durată și inhibarea glicației colagenului

80 mg de acid hialuronic pur

3,2% greutate moleculară mică și greutate moleculară foarte mare (>2 milioane D) amestecat de HA
Amestec de greutate moleculară mică și greutate moleculară mare pentru hidratare de lungă durată, schele de fibre de colagen și stimulare a fibroblastelor.

DURABILITATE

Utilizați Jalupro Colagen Therapy imediat ce apar primele semne de îmbătrânire pe față, gât, decolteu, brațe, axile, coapse, genunchi și abdomen. Poate elimina ridurile și liniile fine și poate îmbunătăți textura pielii.

ZONE DE APLICARE JALUPRO

ZONĂ DE APLICARE?

Ligamente – SuperHydro
Zona din jurul ochilor – Clasic
Treimea mijlocie a feței – HMW

TABLETE ŞI PLICURI DE BĂUT CU AMINOACIZI

Hrănirea fibroblastelor cu aminoacizi

Celulele țesutului conjunctiv subcutanat din pielea noastră se numesc fibroblaste. Fibroblastele acționează prin formarea de colagen și refacerea pielii fragile și uzate, oferind tonus și elasticitate pielii. Activitatea fibroblastelor scade cu timpul din cauza imbatranirii sau din alte motive (obiceiuri alimentare, diete, fumat, activitate fizica intensa, expunere prelungita la soare). Prin urmare, pielea îmbătrânește, își pierde tonusul, elasticitatea, luminozitatea, volumul și ulterior apar riduri și brazde. Fibroblastele produc colagen folosind suportul nutritiv: aminoacizi (glicina, L-prolina, L-lizina) care sunt esențiali pentru a compensa activitatea redusa a fibroblastelor. Mai multă cantitate de aminoacizi disponibilă în aceste zone oferă mai multă vitalitate celulelor și numărul lor crește.

Bautură JALUPRO Drink

Jalupro Drink este un supliment zilnic de aminoacizi care combate semnele îmbătrânirii din interior. Combinația de glicină, L-prolină și L-lizină joacă un rol crucial în biosinteza colagenului, care este esențial pentru sănătatea părului, a pielii, a cartilajelor și a tendoanelor.

Efectul suplimentării cu aminoacizi este vizibil atât asupra pielii, cât și asupra părului. Pielea se îngroașă și devine imediat mai tonifiată și netedă, părul crește mai repede și este mult mai rezistent. 

Celelalte beneficii ale consumului de Jalupro sunt: ​​mai multă elasticitate, tonifiere, mai multă strălucire, eliminarea ridurilor, accelerarea procesului de vindecare a rănilor și cicatricilor.

Se recomandă să luați Jalupro Drink în sinergie cu alte produse din linie pentru a-și maximiza eficacitatea.

Supliment zilnic de aminoacizi
Întărește mușchii
Elasticitate mai mare a pielii
Întărește părul
Întinerește

JALUPRO Tablete + Vit C

Supliment alimentar Jalupro + vit. C este un supliment zilnic de aminoacizi care combate semnele îmbătrânirii din interior. Combinația de glicină, L-prolină și L-lizină joacă un rol crucial în biosinteza colagenului, care este esențial pentru sănătatea părului, a pielii, a cartilajelor și a tendoanelor.

Elasticitate mai mare
Întărește pielea
Tonifiere
Mai multă strălucire

Tablete și pliculețe pentru băut cu aminoacizi

Linia de cosmetice jalupro

Cosmetice Jalupro

Cremă revitalizantă antirid

3% L-aminoacizi + acid hialuronic + vitaminele A și C

Crema de față Jalupro Anti-Aging este special formulată pentru a avea un efect asupra proceselor biochimice care provoacă îmbătrânirea și ridurile.
Hidratare profunda
Reduce ridurile
Întinerește
Îmbunătățirea texturii pielii

Mască Jalupro

Mască JALUPRO

Mască facială hidratantă din bioceluloză

Mască Jalupro aderă pe față ca o a doua piele, eliberând componentele active în straturile mai profunde ale pielii. Ideal pentru ameliorarea inflamației și umflăturilor.
Purifică porii
Antiinflamator
Hidratare profunda
Anti-roșeață

Gel pentru sprancene si gene

JALUPRO Gel pentru Gene Și Sprâncene

Gel de rimel de întărire pentru gene și sprâncene

Formulat cu extract de trifoi roșu și acetil tetrapeptidă-3 (o peptidă biomimetică), Jalupro Gel stimulează producția de keratina. Conceput pentru a întări, a lungi și a îngroșa genele și sprâncenele.

Hidratează suprafața
Elasticitate mai mare
Mai multă strălucire
Oferă durabilitate genelor

Cremă revitalizantă pentru corp

Crema de corp 2% aminoacizi si acid hialuronic

Crema de corp Jalupro hrănește corpul cu aminoacizii de colagen și îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii.

Combate și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Hidratează suprafața
Elasticitate mai mare
Tonifiere
Îmbunătățește textura pielii

Ser revitalizant pentru conturul ochilor și feței JALUPRO

Ser revitalizant pentru conturul ochilor și feței

4% L-aminoacizi + acid hialuronic

Serul Jalupro combate apariția primelor și mai profunde riduri, reducând semnele îmbătrânirii și îmbunătățind hidratarea și elasticitatea pielii.

Hidratare profunda
Anti-roșeață
Reducerea ridurilor
Îmbunătățește textura pielii

Rezultate Jalupro

După de jalupro
Înainte de jaluproDupă de jalupro
Înainte de jaluproDupă de jalupro
Înainte de jaluproDupă de jalupro

Solicită ofertă jalupro

Descarcă Broșură

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.