TIPURI DE CICATRICI

Există multe tipuri diferite de cicatrici – de la cele cauzate de arsuri și traume la cele lăsate de o operație, cum ar fi o operație de cezariană sau o intervenție chirurgicală estetică. Aflați mai multe despre cele mai frecvente tipuri de cicatrici mai jos și despre modul în care KELO-COTE® poate ajuta la minimizarea cicatricilor.

CAUZELE CICATRICILOR

cicatrici chirurgie plastica
chirurgie plastică

Dacă intenționați sau ați avut recent o operație estetică, ultimul lucru despre care doriți să vă faceți griji este o cicatrice. Aflați cum KELO-COTE® vă poate ajuta la minimizarea cicatricii de mai jos.

LEZIUNI PRIN ARSURI SAU TRAUME
Leziuni Arsuri sau traume

Dacă aveți cicatrici din cauza unei arsuri sau a unui alt traumatism, cum ar fi un accident, aflați cum KELO-COTE® vă poate ajuta să reduceți aspectul, roșeața și mâncărimea.

CICATRICI CHIRURGICALE

Ești îngrijorat de apariția unei cicatrici ca urmare a unei operații recente? Aflați cum să vă îngrijiți cicatricea și să minimizați cicatricile cu KELO-COTE®.

CICATRICI C-SECTION

Ai născut un copil prin Cezariană și te deranjează cicatricea? Aflați cum să vă îngrijiți cicatricea și să minimizați cicatricile cu KELO-COTE®.

TIPURI DE CICATRICI

O cicatrice este o urmă lăsată pe piele atunci când s-a vindecat o rană sau o leziune a suprafeței pielii.

Deși există multe tipuri diferite de cicatrici, ele se încadrează în mare măsură în două grupuri distincte: cicatrici cheloide și cicatrici hipertrofice. Puteți afla mai multe despre fiecare tip de mai jos – dar în ciuda diferențelor lor, acestea sunt similare într-un mod important: tratamentul cu silicon cu formulă avansată KELO-COTE® este dovedit clinic că funcționează pe ambele.

CICATRICI CHELOIDE

Cauzată de un exces de țesut cicatricial produs la locul plăgii unde cicatricea crește dincolo de limitele plăgii originale, chiar și după vindecarea plăgii. Sunt adesea crescute în relief și provoacă mâncărime.

CICATRICI HIPERTROFICE

CICATRICI HIPERTROFICE

Încep ca bășici roșii, cicatricile ridicate, devin mai plate și mai palide în decursul câtorva ani. Spre deosebire de cicatricile cheloide, cicatricile hipertrofice nu se extind dincolo de limita plăgii inițiale, dar pot continua să se îngroașe până la șase luni.