Zo skin health - tratamente și cosmetice profesionale

La ZO® Skin Health, credem că modalitatea ideală de a obține și de a menține sănătatea pielii este prin puterea științei. Inspirându-se de la fondatorul nostru, dermatologul de renume mondial Dr. Zein Obagi, ZO® Skin Health continuă să depășească limitele îngrijirii pielii de calitate medicală.

Combinând perspectiva noastră distinctă asupra științei sănătății pielii cu tehnologii brevetate și educație și protocoale despre produse, ZO® crește și optimizează relația dintre piele și îngrijirea pielii.

Oferim soluții complete pentru menținerea pielii la cea mai sănătoasă – indiferent de vârstă, etnie, starea pielii sau tipul de piele. De la corectarea daunelor solare și a pigmentării până la protejarea împotriva daunelor viitoare, ZO® oferă un spectru larg de protocoale avansate de îngrijire a pielii și produse concepute pentru a promova o piele mai sănătoasă zi după zi.

Zo Skin Health

Zo Skin Health

Global Aesthetics Concept – Unic Importator&Distribuitor în România

solicită ofertă - zo skin health

    Înțeleg că acest formular îmi colectează numele, numărul de telefon și adresa de email pentru a fi contactat. Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, vizitați politica noastră de confidențialitate.